ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πάτρα: Νέο "χτύπημα" της Δίωξης Ναρκωτικών-"Μπλόκο" σε 1 κιλό ηρωΐνη

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία των Αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και συγκεκριμένα του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν άνδρα που διακινούσε ναρκωτικές ουσίες απο περιοχή της Αττικής στην Πάτρα.

Στα  χέρια των ανδρών της ομάδας δίωξης ναρκωτικών Πάτρας έπεσε ένας άνδρας ο οποίος κατηγορείται για και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας πληροφορίες κατάφεραν να εντοπίσουν σήμερα το πρωί τον άντρα στα διόδια του Ισθμού με τη συνδρομή αστυνομικών του Α.Τ. Ισθμού.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο στο όχημα που οδηγούσε ο άντρας και εντόπισαν στην πόρτα του συνοδηγού μέσα από την ταπετσαρία 2 νάιλον συσκευασίες κλεισμένες με μονωτική ταινία οι οποιες περιείχαν ναρκωτικά και συγκεκριμένα ηρωίνη συνολικού βάρους 1 κιλού συνολικής  αξίας 18.000 ευρώ !! 500 σε κάθε συσκευασία. Ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Εισαγγελέα για να απολογηθεί.

H ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Συνελήφθη, σήμερα, το πρωί στον Ισθμό Κορίνθου, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, με την συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, ένας 46χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών, πραγματοποίησαν έλεγχο, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, κατά τον οποίο βρήκαν και κατέσχεσαν, δύο συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους ενός κιλού, που είχε αποκρύψει ο 46χρονος στην πόρτα συνοδηγού του οχήματος.

 

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, προέκυψε ότι ο δράστης μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες από την Αθήνα στα Εξαμίλια Κορινθίας.

 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ το αυτοκίνητο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερωτικά e-mail σε 136.673 επαγγελματίες και επιχειρήσεις που δεν έχουν ακόμα προχωρήσει στη διασύνδεση ταμειακής μηχανής με POS, απέστειλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.  . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκος Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, πραγματοποίησαν φοιτητές καθώς και μικρή ομάδα αντιεξουσιαστών για την τραγωδία των Τεμπών. Οι φοιτητές διήλθαν από τον σταθμό του ΟΣΕ στην Όθωνος Αμαλίας
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Άλλο ένα κρούσμα βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του Πύργου, όπως έγινε γνωστό σήμερα Πέμπτη (23.03.24). Δύο μαθήτριες Γυμνασίου ήταν οι πρωταγωνίστριες αυτού του νέου επεισοδίου. Σε βίν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ. Για αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου προγραμματίζονται δειγματολη
Image
Image

Search