ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η youtuber Μαρέβα Μπαρή ! Τα video, η νομική και η πιθανή ενασχόληση με την... πολιτική !!

Το ίντερνετ είναι για τα καλά στη ζωή μας και πολλές ώρες τις περνάμε ...σερφάροντας στο διαδίκτυο. Σε μια τέτοια "βόλτα" συναντήσαμε ένα κορίτσι που μας φάνηκε γνώριμο , ένα χαμογελαστό κορίτσι ! Ο λόγος για τη Μαρέβα Μπαρή ! Είδαμε όλα τα βίντεο της νέας , ωραίας και ευφυέστατης Μαρέβας  ! Η Μαρέβα σπουδάζει Νομική , είναι η κόρη του Θεόδωρου Μπαρή , Δήμαρχος Ερυμάνθου , στο πλευρό του πατέρα της μάλιστα πήρε και η ίδια μια ... γεύση απο την "μάχη" των αυτοδιοικητικών εκλογών ενώ στο μέλλον δεν αποκλείει να ασχοληθεί και η ίδια αν υπάρχουν φυσικά όπως τονίζει οι κατάλληλες προϋποθέσεις ! Η Μαρέβα Μπαρή μίλησε στο achaianews.gr ...

Η ζωή των νέων στα χρόνια του...κορωνοιού ! Πώς είναι η καθημερινότητα ;

Η αλήθεια είναι πως η πανδημία αποτελεί πια το πρώτο θέμα και είναι λογικό αφού έχει αλλάξει ριζικά τη ζωή όλων. Στην αρχή είχα αγχωθεί όπως οι πιο πολλοί. Τώρα είμαι σε στάδιο που με προσοχή και ασφάλεια συνεχίζω να κάνω αυτά που αγαπώ και προσαρμόζομαι στις νέες συνθήκες, ενώ το πρόγραμμα έχει ,επίσης, διάβασμα ,εξεταστική και μαθήματα εξ αποστάσεως.

Πώς βίωσες το διάστημα της καραντίνας;

Δε θα κρύψω πως στην αρχή φοβήθηκα αρκετά για όλο τον κόσμο και για τα αγαπημένα μου πρόσωπα προφανώς. Το διάστημα της καραντίνας προσπάθησα να το περάσω εποικοδομητικά. Αφιέρωσα χρόνο στον εαυτό μου, αθλήθηκα, γύρισα βίντεο για το κανάλι, διάβασα και άκουσα πολύ μουσική. Αντιλήφθηκα πως αν θες να επικοινωνήσεις και να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου χωρίς να βγεις από το σπίτι μπορείς, αρκεί να σκεφτείς εναλλακτικά!

Πώς αποφάσισες να ξεκινήσεις τα βίντεο ,στο δικό σου κανάλι στο Youtube;

Η ιδέα ήρθε πριν 5 χρόνια περίπου από δύο πολύ αγαπημένα άτομα. Έβλεπα ξένες κυρίως Youtubers και μου άρεσε σαν ενασχόληση αλλά δεν το είχα σκεφτεί να ξεκινήσω κάτι δικό μου. Μου έδωσαν,λοιπόν, την ώθηση που χρειαζόμουν και μέσα σε λίγες μέρες έγιναν όλα! Είμαι ευγνώμων που μου έδωσαν το θάρρος για να κάνω κάτι τόσο προσωπικό και “μεγάλο”, γιατί έμαθα πως ό,τι ονειρευόμαστε μπορούμε να το καταφέρουμε απλά ίσως κάποιες φορές χρειαστούμε κάποιον να μας βγάλει από τη ζώνη ασφαλείας μας.

Τι σε ωθεί στην δημιουργία ενός βίντεο;

Πολύ καλή ερώτηση αυτή! Νομίζω η ίδια η ζωή και η καθημερινότητα μου δίνουν τη μεγαλύτερη έμπνευση. Τα απλά πράγματα συνήθως μου δίνουν την ιδέα για κάθε επόμενο βίντεο.

Εκτός από τα βίντεο, με τι σου αρέσει να ασχολείσαι ;

Μεγάλο μου πάθος είναι ο χορός. Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου πάντα χόρευα. Με κάνει να εξωτερικεύω ό,τι δε μπορώ με τον λόγο. Είναι η “θεραπεία” μου ενάντια στο άγχος και σε ό,τι με απασχολεί.

Με μπαμπά Δήμαρχο ! Ασχολήθηκες με τον προεκλογικό αγώνα του μπαμπά σου ,Θεόδωρος Μπαρής Δήμαρχος Ερυμάνθου! ( το είδαμε στο βίντεο σου!). Πώς ήταν για σένα αυτή η εμπειρία ;

Ήταν μια τρέλα και μια απίστευτη εμπειρία που πάντα θα θυμάμαι. Προσπάθησα να καταγράψω ένα μικρό κομμάτι σε βίντεο στο κανάλι μου. Μου έδωσε πολλή χαρά και με έκανε να νιώσω πολύ περήφανη. Ασχολήθηκα όσο μου επέτρεψε η σχολή και το διάβασμα . Σίγουρα θα ήθελα κι άλλο όμως!

Τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί στη χώρα τα τελευταία χρόνια δείχνουν... ανηφόρα για τους νέους. Γιατί επέλεξες την Νομική ;

Αναμφισβήτητα, η εποχή που ζούμε είναι δύσκολη για όλους και οι νέοι έχουμε να διανύσουμε τη δική μας ανηφόρα. Στη ζωή, όμως ,τίποτα δε χαρίζεται και όλα απαιτούν προσωπικό αγώνα και προσπάθεια. Η νομική ήρθε στον δρόμο μου σαν σοβαρή ιδέα στο λύκειο περίπου, γιατί μέχρι τότε ήταν απλά μια επιθυμία. Βέβαια ένα στενό συγγενικό μου πρόσωπο ασχολείται με τη μάχιμη δικηγορία και για μένα ήταν μια εικόνα αρκετά οικεία από μικρή. Τώρα πια ξέρω ότι σίγουρα έκανα τη σωστή επιλογή, αφού το αντικείμενο της σχολής με γοητεύει πάρα πολύ και είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη.

Θα ακολουθούσες και εσύ το δρόμο της πολιτικής ;

Αναντίρρητα, το “μικρόβιο” της ενασχόλησης με τα κοινά υπάρχει στην οικογένεια. Θα επιθυμούσα στο μέλλον να κάνω τα δικά μου βήματα στον χώρο αυτό. Εννοείται πως προτεραιότητα αποτελούν οι σπουδές για μένα αλλά σίγουρα δε θα έλεγα όχι αν μου δινόταν η ευκαιρία και αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις.

Πώς βλέπεις εσύ το μέλλον στη χώρα;

Ως νέος άνθρωπος προσπαθώ να βλέπω τη θετική και αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Η χώρα μας όντως περνάει δύσκολα αλλά μετά την καταιγίδα έρχεται το ουράνιο τόξο. Εύχομαι, λοιπόν, και ελπίζω η Ελλάδα σύντομα να προοδεύσει και να εξελιχθεί σε όλους τους τομείς.

Ποιο μήνυμα θα ήθελες να στείλεις τους νέους ;

Θεωρώ πως όλοι οι άνθρωποι είμαστε σπουδαίοι. Κανείς δε μπορεί να μας αποθαρρύνει και να μας πει τι πρέπει να κάνουμε. Μέρα με τη μέρα οφείλουμε να προχωρούμε προς την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει και προς την προσωπική μας εξέλιξη. Βέβαια, είναι αναγκαίο να οπλιστούμε με επιμονή, υπομονή, χαμόγελο και αισιοδοξία.

Πού μπορούμε να σε βρούμε στα social media;

Εννοείται πως θα χαρώ πολύ να εγγραφείτε στο κανάλι μου στο Youtube. Εκεί μπορείτε να βρείτε διάφορα βίντεο με κοινωνικό περιεχόμενο αλλά και βίντεο σχετικά με την καθημερινότητα ενός φοιτητή. Ακόμα, μπορεί κανείς να με ακολουθήσει και στο Instagram έτσι ώστε να μαθαίνει πρώτος όλα τα νέα για το κανάλι. 

Ακολουθήστε το παρακάτω σύνδεσμο ! https://www.youtube.com/channel/UCoTC4jrDCerUZg1hzrLR_CQ

Ελένη Παρασκευοπούλου 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βαρύ πένθος έχει σκεπάσει την πόλη του Αγίου Νικολάου της Κρήτης αφότου το ξέφρενο γλέντι του καρναβαλιού κατέληξε σε τραγωδία με τον θάνατο του 33χρονου Μανώλη από ναυτική φωτοβολ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας οι δύο αστυνομικοί που υπηρετούσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφορ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος στη ζωή της έβαλε μια 70χρονη ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας μέσα στο σπίτι της στην Εύβοια. Σύμφωνα με το evima.gr, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στην περιοχή το . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι δείκτες των ρολογιών θα πρέπει στις 31 Μαρτίου στις 03:00 να πάνε μια ώρα μπροστά δηλαδή 04:00 Αλλάζει η ώρα σε θερινή την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου και έτσι θα πρέπει όλοι . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μικρή ήταν η ποσότητα ναρκωτικών που βρήκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός άνδρα σε περιοχή του Αγρινίου, ωστόσο κατέσχεσαν παράνομα όπλα και ερευνούν αν εμπλέκεται σε άλλα αδικήματα. Συ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Παράταξη Πάτρα Ενωμένη και ο επικεφαλής της Κώστας Σβόλης αναφέρουν:   Tο Πατρινό Καρναβάλι ολοκληρώθηκε για μια ακόμη χρονιά, με τη συμμετοχή χιλιάδων Καρναβαλιστών από
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην Πάτρα θα βρεθεί την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, προκειμένου να επισκεφθεί το Καραμανδάνειο, το μοναδικό παιδιατρικό νοσοκομείο της ΝΔ Ελλάδας, του οποίου
Image
Image

Search