ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Γ. Χιώτης: Η κρίση άλλαξε και την νυχτερινή ζωή της Πάτρας...

Κανείς δεν μπορεί να αγνοήσει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης. Επηρέασε ολόκληρη τη χώρα, ενώ τα μπαρ και τα νυχτερινά καταστήματα δεν εξαιρούνται από το φαινόμενο αυτό. Ο Γιώργος Χιώτης ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς dj της Πάτρας, ο οποίος είχε και δικό του κατάστημα στην περιοχή των Υψηλών Αλωνίων το οποίο αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. μιλά αποκλειστικά στο achaianews.gr. Για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην πόλη μας , πόσο έχουν επηρεαστεί τα καταστήματα , πώς ήταν η χρονιά που πέρασε αλλά και για τις προτιμήσεις των πολιτών σε σχέση με την διασκέδαση τους. Η οικονομική κρίση επηρέασε ακόμη περισσότερο φέτος την νυχτερινή διασκέδαση και προκάλεσε "ζημιές" στα καταστήματα....
"Κοιτάξτε σίγουρα τα πράγματα έχουν δυσκολέψει για όλους με κύριο γνώμονα την οικονομική κατάσταση της χώρας μας. Σίγουρα όλα τα μαγαζιά έχουν επηρεαστεί , όλα μια αλυσίδα είναι και όλα εξαρτώνται από την οικονομία . Κατά την δική μου άποψη και τα σύμφωνα με τα όσα βλέπω, η κίνηση ήταν μειωμένη καθώς τα καταστήματα αναγκάστηκαν να μην ανοίγουν σε καθημερινή βάση. Άνοιγαν για ένα 3ήμερο ή 4ήμερο ώστε να μπορέσουν να επιβιώσουν. Πιστεύω ωστόσο πώς τις μέρες που άνοιγαν και με κινητήρια δύναμη τους φοιτητές που αγαπάνε και προτιμούν την πόλη μας ,τα μαγαζιά γέμιζαν και ο κόσμος διασκέδαζε και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και να μην δυσκολέψουν και άλλο τα πράγματα."


Η εκτίμηση γενικότερα ωστόσο κ. Χιώτη είναι πώς η κρίση βαθαίνει. Θα αντέξουν άραγε τα καταστήματα τα απανωτά "χτυπήματα" των μνημονίων που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών και φυσικά τις εξόδους τους , αφού οι περισσότεροι πολίτες προχωρούν σε περικοπές πρώτα στη διασκέδαση τους ,στις αγορές τους κλπ.
"Η κρίση ... Η κρίση είναι κάτι με το οποίο δυστυχώς αναγκαζόμαστε να πορευτούμε και να συνηθίσουμε , αυτή είναι η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και δεν είναι μυστικό. Το μόνο σίγουρο είναι πώς έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό, είτε αυτό λέγεται βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, είτε αυτό λέγετε μεροκάματα των εργαζομένων ή ακόμα περισσότερο τις θέσεις εργασίας του κόσμου. Θεωρώ πώς με πολύ προσπάθεια , θέληση και σεβασμό προς όλους τα μαγαζιά θα βρουν τον τρόπο να προσελκύσουν κόσμο και να κάνουν τους πελάτες να ευχαριστηθούν και να ξεχαστούν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Να διασκεδάσουν καθώς το χαμόγελο μας και η καλή ψυχολογία βοηθούν πάντα θετικά σε όλα!!!"


Ο γνωστός dj Γιώργος Χιώτης μιλά στο achaianews.gr και για τις προτιμήσεις των πολιτών στην διασκέδαση τους ! Και όπως μας αποκαλύπτει το Πατρινό κοινό καθώς και οι φοιτητές, που στηρίζουν την νυχτερινή διασκέδαση της Πάτρας κατά την χειμερινή κυρίως περίοδο και όχι μόνο , είναι αρκετά απαιτητικοί!
"Το κοινό της Πάτρα θεωρώ πώς είναι αρκετά απαιτητικό και καλά κάνει! Έτσι κάνει όλους εμάς είτε dj's καθώς και τους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Στο μουσικό κομμάτι ο κόσμος είναι μοιρασμένος καθώς υπάρχει το κοινό στο οποίο αρέσει η αμιγώς ξένη μουσική και αντίστοιχα κοινό που αγαπά την ελληνική μουσική, υπάρχουν όμως και οι πελάτες που προτιμούν  να ακούσουν μια μίξη όλων των ειδών μουσικής κυρίως mainstream μουσική (ξένη & ελληνική) και να διασκεδάσουν χωρίς να είναι απαραίτητο να αλλάξουν μαγαζί ώστε να ακούσει το είδος μουσικής που επιθυμούν."


Τι γίνεται όμως με τις συνεργασίες Πατρινών dj . Γνωρίζουμε πώς τους καλοκαιρινούς μήνες πάρα πολλοί "ανοίγουν" συνεργασίες και απασχολούνται στα νησιά. Φέτος ;
"Οι dj's στην Πάτρα , οι περισσότεροι , είναι άτομα που αγαπούν την μουσική και αυτό που κάνουν. Στην πόλη μας τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί πολλοί συνάδελφοι και έχουν κάνει καριέρα ακόμη και εκτός Ελλάδος και αυτό δείχνει πώς η Πάτρα δεν είναι μια μικρή πόλη , αυτό δείχνει πώς ο κόσμος όπως σας είπα είναι απαιτητικός και αυτό μας κάνει να εξελισσόμαστε καθημερινά και να μην επαναπαυόμαστε... Κάθε χρόνο σχεδόν όλοι μας συνεργαζόμαστε με αρκετούς συναδέλφους στα μαγαζιά και αυτό κάνει τα καταστήματα να παρουσιάζουν τόσο καλή εικόνα στην διασκέδαση. Τα νησιά μας κάθε χρόνο "απορροφούν" ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων και αυτό δείχνει το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η μουσική και η διασκέδαση στην Πάτρα. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα παρατηρώ αυξημένο το ποσοστό των νέων που έχουν την επιθυμία να ασχοληθούν με τον χώρο της μουσικής και αυτό θεωρώ πώς είναι καλό. Αρκεί να τον αγαπούν και να το κάνουν με την ψυχή τους. Άλλωστε ότι νέο έρχεται νομίζω ότι είναι για καλό !!!"


Εσείς θα βρεθείτε και πάλι φέτος σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας; Σκέφτεστε μήπως να κάνετε κάποιο νέο επαγγελματικό άνοιγμα , κάποιο δικό σας κατάστημα ; Μήπως σκέφτεστε να αποχωρήσετε από τον χώρο;;;
"Να αποχωρήσωωωω (γέλια)... Η μουσική για μένα είναι τρόπος έκφρασης,  είναι κάτι που κάνω από 14ετών και κάθε φορά παίζω μουσική με τον ίδιο πόθο που έπαιξα την πρώτη μου φορά. Δεν έχω σκοπό να αποχωρήσω καθώς είναι κάτι που αγαπάω πολύ, όσο τουλάχιστον είμαι αποδεκτός από το κοινό της πόλης, όσο και από τα μαγαζιά με τα οποία συνεργάζομαι! Στο αν ξανά άνοιγα μαγαζί , είναι μια καλή ερώτηση! Αν και τα πράγματα είναι δύσκολα και ο καιρός δεν βοηθάει για επενδύσεις είμαι σε μια φάση που κάνω κάποιες συζητήσεις να επιστρέψω στον χώρο αυτό αλλά ακόμα είναι νωρίς να σας πω κάτι παραπάνω! Να είστε σίγουρη θα σας ενημερώσω όταν και αν με το καλό προχωρήσω σε όποια συνεργασία !!!! Ωστόσο μιας και που μου δίνεται το βήμα θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τα 14χρόνια , τα 14 υπέροχα χρόνια που με έχει "ανεχτεί" . Ελπίζω παράλληλα να συνεχίσουμε για άλλα τόσα χρόνια να διασκεδάζουμε παρέα!!!" καταλήγει ο κ. Χιώτης.

Ελένη Παρασκευοπούλου

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαριαίο θάνατο βγήκε 72χρονη ηλικιωμένη στο κέντρο της πόλης της Χίου,  το μεσημέρι της Τρίτης (07.05.2024), όταν καταπλακώθηκε από ντεπόζιτο νερού. Την ατυχή ηλικιωμένη εντόπισε . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Μια ομάδα Ισραηλινών αξιωματούχων θα ταξιδέψει στο Κάιρο τις επόμενες ώρες για να εκτιμήσει εάν η Χαμάς μπορεί να πεισθεί να προχωρήσει σε αλλαγές στην τελευταία της πρόταση για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη βρίσκονται περιοδείες και συσκέψεις στα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ, ώστε να προετοιμαστεί η 24ωρη πανελλαδική απεργία που αποφάσισε η συνομοσπονδία των δημοσίων υπαλλή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο του Αγρινίου με αφόρητους πόνους κατέληξε γυναίκα από το Καινούργιο την οποία τσίμπησε έντομο χθες το πρωί στην οικία της σύμφωνα με πληροφορίες του kainourgiopress. Μερικές ώρες μετά
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Για “επαγγελματικό χτύπημα” κάνουν λόγο στελέχη της τοπικής ΕΛΑΣ αναφορικά με την ανατίναξη ΑΤΜ χθες το βράδυ στην περιοχή Οβρυά της Πάτρας. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες ήταν δύο και κινήθηκαν τ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε άνδρα γιατί απείλησε την οικογένειά του με μαχαίρι, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας ενώ βρισκόταν μέσα στο σπίτι άρχισε να διαπληκτίζεται έντονα με τ
Image
Image

Search