ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Κοροναϊός: Εξομολόγηση σοκ από αρνητή – Ένιωθε ανίκητος απέναντι στον ιό και τώρα παλεύει στην εντατική

Πριν αρνούνταν εντελώς την ύπαρξη του κοροναϊού, τώρα οι ειδικοί του χορηγούν οξυγόνο για να αντιμετωπίσει τη δυσκολία στην αναπνοή που του προκάλεσε ο ιός άλλαξε γνώμη.

 

Ο λόγος για τον 29χρονο Βρετανό Κρις Γκρέιλι, ο οποίος έπαθε και… έμαθε δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο.

 

«Κι εγώ νόμιζα ότι ο κοροναϊός ήταν μια ανοησία αλλά είναι πραγματικός» ακούγεται να λέει ο 29χρονος ενώ φοράει μάσκα οξυγόνου.

 

Ο Γκρέιλι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Χάρντφορντσαϊρ και όπως λέει «ένιωθε ανίκητος» απέναντι στον ιό.

 

Πλέον όπως αναφέρει δεν ξέρει αν θα τα καταφέρει ενώ προειδοποιεί άλλους νεαρούς να μην κάνουν τα ίδια λάθη με τον ίδιο.

 

 

«Κόλλησα τον κοροναϊό στην Τενερίφη ενώ πίστευα ότι είμαι ανίκητος και δεν φορούσα μάσκα. Πλήρωσα το τίμημα. Δεν έχω υποκείμενα νοσήματα. Δεν θέλω κανείς να κάνει τα ίδια λάθη με μένα» λέει μεταξύ άλλων ο Γκρέιλι.

 

«Τώρα είμαι στην εντατική και περιμένω τη θεραπεία χωρίς να γνωρίζω αν θα τα καταφέρω. Οπότε θέλω να λάβετε σοβαρά υπόψη το μήνυμα αυτό γιατί θα μπορούσε να συμβεί στον οποιονδήποτε. Παρακαλώ να είστε προσεκτικοί» προσθέτει ο 29χρονος στο βίντεο που καταγράφηκε την Παρασκευή.

 

«Δεν μπορώ να περπατήσω, δεν μπορώ να ανασάνω. Είμαι σαν ζόμπι. Παίρνω τέσσερα διαφορετικά φάρμακα, είμαι συνεχώς στο οξυγόνο και έχω περισσότερες τρύπες από ένα τζάνκι. Όλα αυτά είναι πραγματικά» καταλήγει ο 29χρονος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδη . . .
LIFE STYLE

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος Γκλίξμπουργκ, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Όπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας:   . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας, στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ, Ιωάννη Φωστιέρη, έναν εκ των βασικών κατηγορουμένων για τ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπίστηκαν και με υπουργική απόφαση οι παραλίες σε όλη τη χώρα που θα απαγορεύονται οι ξαπλώστρες και οι ομπρέλες.Ειδικότερα, από τα Γραφεία Τύπου των υπουργείων Εθνικής Οικονομία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ενα ακόμη τροχαίο ατύχημα συνέβη αργά το βράδυ, με έναν τραυματισμό, στη διασταύρωση  Παπαφλέσσα και Κανακάρη, στην Πάτρα..   Ηταν λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα όταν δίκυκλο που οδηγούσε κοπέλα και κιν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συμπληρώνονται 57 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου και η Δημοτική Αρχή, όπως κάθε χρόνο, τιμά τους αγωνιστές  που φυλακίστηκαν, βασανίστηκαν και εξορίστηκαν κατά την διάρκεια
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε ο Διοικητής ΚΕΤΧ, Ταξίαρχος, Γιώργος Αλεξίου μαζίμε τον Αντισυνταγματάρχη, Λεωνίδα Παπαναστασόπουλο στον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας,Φωκίωνα Ζαΐμη τη Πέμπτη 18 Απριλίο
Image
Image

Search