ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Κορονοϊός: «Επείγουσα έγκριση χρήσης» για νέο κατ’ οίκον rapid test στις ΗΠΑ

“Επείγουσα Έγκριση Χρήσης” χορηγήθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) σε νέο τεστ για τον κορονοϊό, που γίνεται στο σπίτι με δείγμα που λαμβάνεται από τη μύτη, της εταιρείας εργαστηριακών εξετάσεων και διαγνώσεων Eurofins, σύμφωνα με ανακοίνωση της ίδιας.

Η Eurofins προσθέτει στην ανακοίνωσή της ότι το νέο αυτό τεστ, στο οποίο χορηγήθηκε “Επείγουσα Έγκριση Χρήσης” από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή των ΗΠΑ, προσφέρει μια βολική και γρήγορη επιλογή όσον αφορά την εξέταση για τον νέο κορονοϊό, καθώς μπορεί να γίνεται στο σπίτι, ενώ τα αποτελέσματα του τεστ θα εξετάζονται από εγκεκριμένο γιατρό και θα δίδονται μέσω email εντός 24 ωρών από τη λήψη του δείγματος.

Τα κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2 παγκοσμίως ξεπέρασαν σήμερα τα 40 εκατομμύρια, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου ειδήσεων Reuters, καθώς η έλευση του χειμώνα στο βόρειο ημισφαίριο πυροδοτεί νέα αναζωπύρωση της εξάπλωσης του ιού και της νόσου που προκαλεί.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Η δακρυoαδενίτιδα είναι μία ασυνήθιστη και σπάνια διαταραχή των ματιών, που χαρακτηρίζεται από διόγκωση τους ενός ή και των δύο δακρυϊκών αδένων λόγω φλεγμονής (στις περισσότερες π . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Κλείνει προσωρινά στις 10 Μαΐου 2024 η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 για το Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας. Όπως επι . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Η ιστορία πίσω από την κατασκευή του ψηλότερου ξενοδοχείου στο Λας Βέγκας. Είναι αναμφίβολα θεσμός. Και μόνο στο άκουσμα του ονόματος Fontainebleau (από την ομώνυμη πόλη της Γαλλί . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Εννιά πτώματα βρέθηκαν χθες Τρίτη από τις αρχές στην καρδιά της Φρεσνίγιο, στο κεντρικό-βόρειο Μεξικό, πόλης η οποία θεωρείται από τις πιο επικίνδυνες στη χώρα και από την οποία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας άνδρας, ευτυχώς είναι εκτός κινδύνου, συνέβη χθες το απόγευμα στην διασταύρωση των οδών Αστιγγος και Μουρούζη.   Γυναίκα οδηγός κατέβαινε τη
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η σιέστα των πασχαλινών διακοπών ολοκληρώνεται και τα κόμματα αρχίζουν να ζεσταίνουν τις μηχανές τους ενόψει ευρωεκλογών. Ετσι και στην Πάτρα οι κομματικοί μηχανισμοί ετοιμάζουν τις εξορμήσεις τους,
Image
Image

Search