ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τετάρτη 3 Μαρτίου: Διαδικτυακή εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού

Συνεχίζονται οι ενημερωτικές εκδηλώσεις για τον  καρκίνο του μαστού από το Άλμα Ζωής Ν. Αχαΐας στο πλαίσιο του έργου «Σύμμαχοι Φροντίδας: Υποστήριξη γυναικών πασχουσών από καρκίνο μέσα από την ολοκληρωμένη εκπαίδευση και ψυχοκοινωνική στήριξη των φροντιστών τους»* που υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Active citizens fund. Την Τετάρτη 3 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί μια ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Αιγιαλείας,  με σκοπό  την ανάδειξη της σημασίας της πρόληψης του καρκίνου του μαστού, αλλά και του κρίσιμου ρόλου των φροντιστών ασθενών με καρκίνο. Οι δημότες Αιγιαλείας, αλλά και όλοι οι χρήστες του διαδικτύου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την εκδήλωση σε ζωντανή αναμετάδοση, την Τετάρτη 3 Μαρτίου στις 19:00, τόσο μέσα από το κανάλι της ΔΗΚΕΠΑ στο youtube, όσο και μέσω facebook στη σελίδα του Συλλόγου @almazoispatras και στη σελίδα της ΔΗΚΕΠΑ @DimotikiKoinofelisEpixeirisiAigialeias.  Ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής Πανεπιστημίου Πατρών, κ. Δημήτρης Κούκουρας, η κοινωνική λειτουργός του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, Ελένη Μητροπούλου και η εκπαιδευμένη εθελόντρια – μέλος του Συλλόγου, κ. Ρένα Χυτοπούλου. Χαιρετισμό θα απευθύνουν η Πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ, κ. Μαρία Τσουκαλά και η Πρόεδρος του ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. Αχαΐας, κ. Λιολιώ Κολυπέρα, ενώ συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η δημοσιογράφος κ. Ιωάννα Δημουλά. Οι διοργανωτές προσκαλούν κάθε γυναίκα και άνδρα από την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας, αλλά και από κάθε αστική ή απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας να παρακολουθήσουν ζωντανά την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και με τη στήριξη της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκηση . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πενήντα χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και 50 χρόνια ιστορίας της Νέας Δημοκρατίας. Μισό αιώνα δυναμικής πολιτικής παρουσίας του κόμματος, που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Κα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 6,4%, στα 830 ευρώ μεικτά από την 1η Απριλίου αναμένεται να συμπαρασύρει 16 επιδόματα της ΔΥΠΑ. Η αύξηση του κατώτατου μισθού θα συμπαρασύρει, α . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ χαρούμενη που επιτέλους θα επιστρέψει στο σπίτι της, δίπλα στα παιδιά της, είναι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό μετά τη απόφαση του δικαστηρίου για την αθώωσή της. Το α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου ολοκληρώθηκε ο κύκλος της Αγωγής Υγείας, ενός προγράμματος που αναπτύχθηκε στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ της Διοίκησης της 6 ηςΥΠΕ και της Διοίκησης της 116 πτέρυγας μ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που πραγματοποίησε η Πανελλήνια Εταιρεία Γηριατρικής & Γεροντολογίας και η ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α Ν. Αχαΐας την Τετάρτη 27 Μαρτίου στην Αίθουσα της Γηριατρικής (Ν.Ε.Ο Πατρών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μετά την πρωινή σεισμική ακολουθία που αναστάτωσε το νομό Ηλείας, και με εντολή του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Νίκου Κοροβέση, όλα τα σχολεία του νομού εκκενώνονται, ενώ τα παιδιά που δεν μπορούν να α
Image
Image

Search