ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδηγός Porsche τα "έβαλε" με αστυνομικό: Παίρνεις με νταβατζιλίκι τα χαρτιά μου(VIDEO)

Ένταση επικράτησε επί της οδού Ακαδημίας μεταξύ δυο ανδρών της Τροχαίας Αθηνών και του οδηγού ενός πολυτελούς οχήματος, μάρκας “Porsche Cayenne”.

Σύμφωνα με το "Protothema" όλα ξεκίνησαν όταν οι αστυνομικοί της τροχαίας έκαναν νεύμα να σταματήσει σε έναν οδηγό που μόλις είχε παραβιάσει τον κόκκινο σηματοδότη. Παρά το γεγονός ότι ο οδηγός υπάκουσε και ακινητοποίησε άμεσα το όχημά του, φαίνεται ότι οι διαθέσεις του «αγρίεψαν» καθώς πλησίαζε τους αστυνομικούς.

Όπως διαφαίνεται και στο βίντεο, ο οδηγός αρνούμενος την παράβασή του, κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι του αφαίρεσαν άδικα το δίπλωμα οδήγησης και την άδεια κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί όμως επιμένουν ότι η παράβαση έγινε και ο καβγάς ξεκινά.

«Παίρνεις νταβατζιλίκι τα χαρτιά του κάθε πολίτη» φωνάζει σε έξαλλη κατάσταση ο οδηγός. «Νταβατζιλίκι τα παίρνετε. Κάνετε κατάχρηση εξουσίας , φέρε τα» συνεχίζει...

Ο κάτοχος του Ι.Χ ωρύεται ότι δεν έχει διαπράξει το αδίκημα και ζητά εντόνως να δει κάποιον προϊστάμενό τους για να διαμαρτυρηθεί.

Πράγματι έπειτα από λίγα λεπτά, ένα ακόμη περιπολικό καταφθάνει στο σημείο. Ο αξιωματικός της Τροχαίας αφού ενημερώθηκε για το τι είχε συμβεί έως εκείνη την ώρα απευθύνεται στον οδηγό και τον παροτρύνει να σεβαστεί τα όργανα της τάξης και να δεχθεί αδιαμαρτύρητα το πρόστιμο.

Τελικά οι δυο αστυνομικοί βεβαίωσαν πρόστιμο για την συγκεκριμένη παράβαση, βάσει του οποίου καλείται να πληρώσει 700,00 ευρώ, χάνει την άδεια οδήγησης για 60 ημέρες, όπως και την άδεια κυκλοφορία του οχήματος για 20 μέρες.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Η έκθεση καταγράφει, χωρίς περαιτέρω διερεύνηση, καταγγελίες μη κυβερνητικών οργανώσεων για τις οποίες δεν πραγματοποιείται ανεξάρτητος έλεγχος», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικώ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μια έκθεση 46 σελίδων και περίπου 10.000 λέξεων το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αναφέρεται εκτενώς στις καταγγελίες που υπάρχουν για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα μας. «Δε . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας συνελήφθησαν εννέα άτομα και σχηματίσθηκανσυνολικά οκτώ δικογραφίες για υποθέσεις ενδοο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

 Την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 το Επιμελητήριο Αχαΐας επισκέφτηκε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Μάξιμος Σενετάκης στο πλαίσιο της επίσκεψης του στην Πάτρα.         Τον υφυπουργό υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος Πλάτων
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν από νωρίς το πρωί στην Δυτική Ελλάδα καθιστούν εξαιρετικά δυσχερή την κυκλοφορία των δίκυκλων και των φορτηγών κενών φορτίου στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου “Χαρίλαος Τρικούπης”
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο "σούπερ παππούς των παιδιών" με μία ανάρτησή του στο facebook, αποδεικνύει πως "η χαρά της δημιουργίας και της προσφοράς δεν ξεχνιέται  όσος καιρός  και να περάσει..." Και όπως ήταν αναμενόμενο τα
Image
Image

Search