ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η έκδοση μηνιαίων καρτών για τον προαστιακό

Ξεκίνησε η έκδοση των μηναίων καρτών για τον Προαστιακό Σιδηρόδρομο. Η τιμολογιακή πολιτική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ παραμένει η ίδια.

Η ανακοίνωση:

«Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από σήμερα Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου 2017, ξεκίνησε η έκδοση χάρτινων μηνιαίων καρτών, οι οποίες ισχύουν για το αστικό τμήμα του Προαστιακού Σιδηρόδρομου και για όλα τα μέσα της ΟΑΣΑ Α.Ε., ακολουθώντας την μέχρι σήμερα εφαρμοζόμενη τιμολογιακή πολιτική.

Οι επιβάτες μπορούν να προμηθευτούν τις χάρτινες μηνιαίες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. από τα εκδοτήρια της εταιρείας. Οι κάρτες αυτές ισχύουν για ένα μήνα από την ημερομηνία έκδοσής τους, οποιαδήποτε και αν είναι αυτή (δηλαδή, ο πελάτης μπορεί να εκδώσει την κάρτα στις 11/11/2017 και να ισχύει μέχρι 10/12/2017).

Οι κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. έχουν την δυνατότητα άμεσης αντικατάστασής τους σε περίπτωση φθοράς. Επίσης, σε περίπτωση απεργίας ή στάσης εργασίας επεκτείνονται, ανάλογα, στη λήξη τους.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε., πολύ σύντομα, θα προβεί και στην έκδοση εισιτηρίων απλής διαδρομής, τα οποία θα ισχύουν για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. και για όλα τα μέσα της ΟΑΣΑ Α.Ε.»

 

© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search