ΚΟΣΜΟΣ

3 παιδιά νεκρά από την εκδίκηση νεαρού!Έριξε πετρέλαιο από την καμινάδα...

Ένας άνδρας, τον οποίον αναζητούσαν οι αρχές για την επίθεση εμπρησμού που στοίχισε τη ζωή σε τρία παιδιά, συνελήφθη μπροστά σε πλήθος εξοργισμένου κόσμου.

Ο ύποπτος είναι ένας 23χρονος άνδρας, τον οποίο έσυραν από το αυτοκίνητο του αστυνομικοί και τον συνέλαβαν, μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της οικογένειας στο Walkden στην Αγγλία.

Η επίθεση που δέχτηκε η οικογένεια είναι σοκαριστική. Ο άνδρας έριξε πετρέλαιο από την καμινάδα, μόλις λίγες ώρες αφού τους είχε απειλήσει ότι θα τους σκοτώσει. Το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες, τρία παιδιά έχασαν την ζωή τους, ενώ η μητέρα και η μικρή αδερφή τους παλεύουν να κρατηθούν στη ζωή.

Η οικογένεια σημειώνει το "enikos" ενημέρωσε τις αρχές για τις απειλές και μάλιστα η αστυνομία βρισκόταν στο σπίτι τρεις ώρες πριν την επίθεση. Νεκροί είναι η 14χρονη Ντέμι, ο 8χρονος Μπράντον και η 7χρονη Λέισι.

Η 35χρονη μητέρα νοσηλεύεται και δεν γνωρίζει για το θάνατο των παιδιών της, ενώ η 3χρονη κόρη της, Λία, είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία χαρακτηρίζει το έγκλημα ως δολοφονία με χρήση φωτιάς. Έχουν συλλάβει συνολικά πέντε άτομα, εκ των οποίων μία είναι γυναίκα.

© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search