ΕΛΛΑΔΑ

Το ξαφνικό τέλος του Βασίλη Μπεσκένη, λίγο αφού βάφτισε το γιο του(VIDEO&ΦΩΤΟ)

Συντετριμμένοι είναι συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι από τον θάνατο του Βασίλης Μπεσκένη, μόλις στα 43 του χρόνια. Με μηνύματά τους στα social media, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, φίλοι και απλός κόσμος εκφράζουν τη βαθιά τους οδύνη για το χαμό του πολύ αγαπητού δημοσιογράφου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών σε ανακοίνωσή του με αφορμή τον ξαφνικό θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, σημειώνει ότι: 

«Υπήρξε ένας συνάδελφος, ο οποίος υπηρέτησε την ελληνική δημοσιογραφία με ήθος, σεβασμό και ευπρέπεια. Ήταν παθιασμένος με το αντικείμενό του και εργάστηκε σκληρά και αποδοτικά για να καθιερωθεί και να διακριθεί. Πιστός στην δεοντολογία, κρατήθηκε μακριά από κραυγές και αφορισμούς, φροντίζοντας να παρέχει έγκυρη και τεκμηριωμένη ενημέρωση. Με τον τρόπο αυτό έγινε αποδεκτός και σεβαστός από όλους. Ο τραγικός θάνατός του, λίγες ώρες μετά τη βάπτιση του παιδιού του, κάνει τα λόγια φτωχά, καθώς δεν μπορούν να παρηγορήσουν κανέναν. Ο Βασίλης Μπεσκένης ‘'έφυγε'' για πάντα, αφήνει, όμως, πίσω του παρακαταθήκη ευπρέπειας, ευγένειας και επαγγελματισμού για τους νεώτερους συναδέλφους.»

Ο κολλητός του φίλος, ο "αδερφός" του Γιάννης Χρηστάκος, με ένα συγκλονιστικό μήνυμα στο Facebook εκφράζει την οδύνη του για τον χαμό του αδερφικού του φίλου.

«Ο Βασίλης δεν ήταν φίλος και συνάδελφος. Ήταν αδελφός μου.. Δεν έχω διάθεση αυτή την στιγμή να πω περισσότερα, το παιδί του που βαφτισαμε χθες είναι πια δικό μας…», γράφει ο Γιάννης Χρηστάκος.

Δε μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον ξαφνικό θάνατο του συναδέλφου της Βασίλη Μπεσκένη, η παρουσιάστρια του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, κατά τη διάρκεια εκφώνησης της τραγικής είδησης.

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search