ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1ος απολογισμός δράσης της Περιφέρειας στην σύσκεψη Κατσιφάρα-διευθυντών υπηρεσιών

Ο απολογισμός πεπραγμένων του 2017 και ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς αποτέλεσαν αντικείμενο συνάντησης εργασίας που πραγματοποίησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας με τους γενικούς διευθυντές υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
«Ως Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση καλούμαστε να υπηρετήσουμε το στόχο της  Περιφερειακής  Ανάπτυξης και προς αυτήν την κατεύθυνση θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε. Με ολοκληρωμένο σχεδιασμό και σταθερή διεκδίκηση πετυχαίνουμε τους στόχους μας.  Χρειάζεται να είμαστε αποτελεσματικοί  και άμεσοι»  έδωσε το στίγμα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, τονίζοντας ότι «είναι καθοριστικός στόχος η Δυτική Ελλάδα, ξεφεύγοντας από την απομόνωση,  να κάνει βήματα προόδου».
Κατά τη συνάντηση έγινε μια πρώτη συζήτηση για τον απολογισμό των πεπραγμένων του 2017, καθώς θα ακολουθήσει η εξειδίκευση ανά τομέα.
Παράλληλα, ο κ. Κατσιφάρας ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες να προχωρήσουν στον σχεδιασμό για το 2018. Στο πλαίσιο αυτό ανέθεσε σε κάθε τομέα να ορίσει προτεραιότητες που θα συμπεριληφθούν στον προγραμματισμό. «Εμπιστευόμαστε τη Δημόσια Διοίκηση, καθώς διαθέτει ικανά και δραστήρια στελέχη.  Περιμένουμε τις δημιουργικές σας προτάσεις και τις προτεραιότητες που θέτετε εσείς και τα στελέχη σας για την επόμενη χρονιά» τόνισε προς τους Γενικούς Διευθυντές.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η Εκτελεστική Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Διονυσία Μαράτου, οι Γενικοί  Διευθυντές Σταύρος Βέρρας
(Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής), Δημήτριος Καραβίδας (Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών),  Κωνσταντίνος Κόλλαρης (Ανάπτυξης), Ιωάννης Μέγκας
(Μεταφορών και Επικοινωνιών), Γεωργία Πλώτα  (Εσωτερικής Λειτουργίας), Νικόλαος Τσολοδήμος  (Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας).

© 2019 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search