Σε εγκατάλειψη οι γειτονιές του Δήμου Πατρέων

Την άθλια κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι γειτονιές του Δήμου Πατρέων καυτηριάζει ο δημοτικός σύμβουλος Θεόδωρος Ξυλιάς με σχετική ανακοίνωσή του. Μάλιστα παραθέτει και σχετική ΦΩΤΟ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΞΥΛΙΑ

Τα τελευταία χρόνια το πράσινο όπως το ξέραμε έχει τελειώσει στην πόλη οι εικόνες που παρουσιάζουν  οι πλατείες και γενικά οι κοινόχρηστοι χώροι  είναι απαράδεκτη. Το γκαζόν στις περισσότερες πλατείες κυρίως έξω από το κέντρο έχει καταστραφεί και έχει αντικατασταθεί από αγριόχορτα. Το δίκτυο για το αυτόματο πότισμα δεν συντηρείτε ή δεν υπάρχει παρότι ο Δήμος διαχρονικά έχει δαπανήσει από το υστέρημα του πατραϊκού λαού αρκετά χρήματα για τη δημιουργία των παραπάνω.

Σήμερα η κατάσταση που παρουσιάζετε δεν είναι άλλη από την εγκατάλειψη.

Τα αγριόχορτα να καλύπτουν παιδικές χαρές παγκάκι κ.α. κλαδιά των δέντρων που δεν κλαδεύονται να καλύπτουν πινακίδες σήμανσης, στάσεις λεωφορείων, Φανάρια δημοτικού φωτισμού και τέλος να παρεμποδίζουν την ορατότητα των οδηγών, κομμένα κλαδιά και χόρτα που η αποκομιδή τους γίνετε με αργούς ρυθμούς.

Με όσες δικαιολογίες και να προβάλλει η Δημοτική αρχή όλα αυτά συμπληρώνουν. Σε όλο το διευρυμένο Δήμο Πάτρας το πάζλ μιας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ.

Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός.