Παρέδωσε το 3ο αναπηρικό αμαξίδιο ο ΣΚΕΑΝΑ

Ο ΣΚΕΑΝΑ με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης παρέδωσε το τρίτο αναπηρικό αμαξίδιο στο Δ.Σ. του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών-Παράρτημα Αχαΐας, που προέκυψε από τα έσοδα της ανακύκλωσης των πλαστικών πωμάτων που περισυλλέγονται συστηματικά από εκατοντάδες σημεία της πόλης μας.  

Η δράση «Καπάκι στο καπάκι παίρνουμε το καροτσάκι» συνεχίζεται για τρίτη συνεχή χρονιά  με αμείωτη συμμετοχή και μεγάλο ενδιαφέρον από τους συμπολίτες μας καθώς την έχει αγκαλιάσει το μεγαλύτερο μέρος κοινωνίας της Πάτρας. Τόσο σε επίπεδο πολιτών όσο και σε επίπεδο φορέων, ιδιωτικών επιχειρήσεων και εταιριών με αποτέλεσμα να γιγαντώνεται και να επιφέρει ολοένα και μεγαλύτερα αποτελέσματα

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την AVANCE RENT A CAR και τον κ. Θεοδωρόπουλο Θέμη  για την δωρεάν διάθεση του van καθώς  και την  μεταφορική εταιρία  ΚΑΣΑΠΗΣ, Δ., & ΥΙΟΙ Ο.Ε. «ΕΜΠΟΡΙΚΗ» για την δωρεάν αποθήκευση του μεγάλου όγκου των πωμάτων. Οφείλουμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Πατρέων για την δωρεάν διάθεση οχημάτων, προκειμένου ανά τακτά διαστήματα να μεταφέρουμε μεγάλους όγκους πωμάτων.

Επίσης την δράση στηρίζουν τα super market ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, το Λύκειο Ελληνίδων, ο όμιλος ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία- Αρσάκεια- Τοσίτσεια Σχολεία και το 47ο  Δημοτικό Σχολείο Πατρών για την ιδιαίτερα μεγάλη συνεισφορά τους στο έργο αυτό.

Παρακαλούμε όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει ας επικοινωνήσει μαζί μας στα τηλέφωνα του ΣΚΕΑΝΑ 2614008353, 6936008353 και στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.