Στη Ρόδο για να καταθέσουν αποκαλύψεις οι γονείς της Τοπαλούδη(VIDEO)

Στη Ρόδο, προκειμένου να καταθέσουν σήμερα στην ανακρίτρια του νησιού, βρίσκονται οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη. Σύμφωνα με το "Star", η μητέρα της Ελένης είναι εκείνη που θα δώσει στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της, ένα χρόνο πριν τη δολοφονήσουν.

Η οικογένεια Τοπαλούδη, αναμένεται να δώσει στοιχεία για δυο τουλάχιστον νεαρούς άντρες που έχουν προκύψει από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της φοιτήτριας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένειά της θα ζητήσει να διερευνηθεί αν αυτά τα νεαρά άτομα σχετίζονται με τον Ροδίτη και τον Αλβανό που κατηγορούνται για το άγριο έγκλημα. Κοινό σημείο τους, φαίνεται πως είναι η καταγωγή από το ίδιο χωριό στη Ρόδο.

Το "Star" μίλησε με τον πατέρα της Ελένης. Είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους γονείς να επιστρέψουν στον τόπο όπου βρήκε τόσο τραγικό θάνατο η μοναχοκόρη τους και προσπαθούν να βρουν το κουράγιο.

Μάλιστα, θεωρούν χρέος τους να φωτίσουν και αυτοί από την πλευρά τους κάποιες πτυχές αυτής της υπόθεσης και να δώσουν χρήσιμες πληροφορίες στη δικαιοσύνη.