Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Επιστολή στο Δήμαρχο Πάτρας απο τους πρώην συμβασιούχους κοινωφελούς εργασίας 2018/2019/2020

Την εφαρμογή της Απόφασης 169 / 22 Μαρτίου 2023 κατά την 7η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας, ζητούν με επιστολή τους προς τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη και το Νομικό Τμήμα του Δήμου, οι Εργαζόμενοι των Κοινωφελών Προγραμμάτων 2018/2019/2020, διεκδικώντας μία ζωή με αξιοπρέπεια.      

Η επιστολή
"Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,

Μετά τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 22/3/2023 καλείστε να εφαρμόσετε την απόφαση που  δεσμεύει και εσάς και την Νομική Υπηρεσία του Δήμου , στην οποία η πλειοψηφία του Συμβουλίου συναινεί και κάνει αποδεκτό το αίτημά μας περί παρέκτασης αρμοδιότητας εκδίκασης ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Λασιθίου για όλους τους εργαζόμενους που προσφεύγουν της πρώην κοινωφελούς εργασίας ετών 2018, 2019 και 2020 , συνομολογώντας ότι καλύπτουμε πάγιες και διαρκείς ανάγκες, υποστηρίζοντας να επιστρέψουμε ξανά στις εργασίες μας .
Με τη τήρηση της απόφασης αυτής , ίσως να αποτελέσει μια προσωρινή αλλά ουσιαστική ανάσα στον αγώνα μας .
Σας καλούμε να εφαρμόσετε το νόμιμο κ. Δήμαρχε, όπως και δεσμευτήκατε να  πράξετε,  μετά από τη συζήτηση που είχαμε  μαζι σας .
Με την ανεργία να καλπάζει , το αβέβαιο μέλλον μας , με τις εκατοντάδες νέες συνταξιοδοτήσεις ολόκληρα τμήματα κοντεύουν να κλείσουν.
Γιατί είμαστε άνθρωποι κ. Δήμαρχε !
Με ανάγκες επιβίωσης και αγωνίες .  Προσφέροντας στο τόπο μας , με αγάπη γι' αυτόν .
Με δικαίωμα σε μια αξιοπρεπή ζωή .  Με σεβασμό .
    
Εάν αποφασίσετε να στείλετε δικηγόρο στο Λασίθι, οφείλετε να εναρμονιστείτε με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και να δώσετε εντολή στον ή στην πληρεξούσια δικηγόρο που θα ορίσετε να παρασταθεί ενώπιον του Δικαστηρίου κατά την ορισθείσα δικάσιμο (τόσο των ασφαλιστικών μέτρων όσο και της αίτησης χορήγησης προσωρινής διαταγής), όπως συναινέσει-συνομολογήσει-αποδεχθεί ρητά το περιεχόμενο της αιτήσεως των ασφαλιστικών μας μέτρων, όπως συναινέσει-συνομολογήσει-αποδεχθεί ρητά τη χορήγηση προσωρινής διαταγής εν συνόλω στην ιστορική και νομική της βάση ώστε το Δικαστήριο που θα δικάσει να δεσμεύεται από την ως άνω αποδοχή.
Διότι κ. Δήμαρχε η δικαιολογία πως το πουγκί σας είναι άδειο δεν μπορεί πλεον να αποτελέσει απάντηση στο αίτημά μας . Η απάντηση σας , σύμφωνα με την ιδεολογία σας , πρέπει να είναι δίπλα στον εργάτη . Όχι απέναντι . Με όποιον τρόπο . Με τη προσπάθεια σας , να βρεθεί λύση , όχι ο κάδος απορριμάτων .

Οι Εργαζόμενοι Κοινωφελών Προγραμμάτων 2018/2019/2020"

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ιστορική βραδιά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι για πρώτη φορά βρίσκονται στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης, καθώς επικράτησαν 3-2 στα πέναλτι της Φενέρμπαχτσε με ήρωα τον Τζ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε περισσότερες από 2.165 κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης ανταποκρίθηκαν αστυνομικοί σε όλη τη χώρα που αφορούσαν περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας το πρώτο 15νθήμ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών διαπιστώνει η δημοσκόπηση της Metron Analysis, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να θεωρείται καταλληλότερος ως πρωθυπουργός. Στην εκ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Μπριζ ήταν καλύτερη και στην Τούμπα, μετά το ματς στο Βέλγιο, κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 2-0 με δύο γκολ από τον Τζούτγκλα στο πρώτο 45λεπτο και πέρασε στα ημιτελικά όπου θα βρει απέναν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνολικά (1230) μαθητές Γυμνασίων της Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν στο Θεματικό Πάρκο «Χτίζουμε τοίχο στη νεανική παραβατικότητα», πουλειτούργησε από από τις 27 Μαρτίου στην Πάτρα, στον Πύργο, στο Αγρί
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (9/2024) που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου 2024, πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού προβλέπεται στο μεγαλύτερο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεύεται τηνΠαρασκευή ο 47χρονος Φίλιππος Δημητρακόπουλος, ο οποίος έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο Ηταν παντρεμένος με την πρώην παρουσιάστρια εκπομπών Ματίνα Μιχάλη με την οπ
Image
Image

Search