ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Επίσκεψη του ΟΚΑΝΑ Πάτρας στον Κώστα Πελετίδη

Με αφορμή τη εορτή των Χριστουγέννων και ως ελάχιστη ανταπόδοση στη συνεργασία μεταξύ του Δήμου Πατρέων και του ΟΚΑΝΑ για θέματα που άπτονται των εξαρτήσεων και των παρεμβάσεων αντιμετώπισής τους,  πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο γραφείο του Δημάρχου της Πάτρας κ. Κ. Πελετίδη, από στελέχη και ωφελούμενο του Κέντρου Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ.

Ο Δήμαρχος της Πάτρας έχοντας πάντα ανοιχτή την πόρτα στην κοινωνία, υποδέχτηκε εγκάρδια, τα στελέχη και τον ωφελούμενο του Κέντρου Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ Πάτρας.

Σε ένα ζεστό κλίμα, ο κ. Πελετίδης συζήτησε μαζί τους για τις υπηρεσίες που παρέχει η εν λόγω δομή αλλά και για την αναγκαιότητα ύπαρξής της, καθώς καλύπτονται πλέον με ουσιαστικό τρόπο βασικές βιοτικές ανάγκες ευάλωτων ατόμων, ανάγκες για ασφαλή στέγη, αλλά και ανάγκες για φροντίδα, εξασφαλίζοντας το δικαίωμα των ωφελουμένων του Κέντρου Ημέρας να σταθούν με αξιοπρέπεια απέναντι στη ζωή.

Το  Κέντρο Ημέρας-Υπηρεσίες Βραχείας Φιλοξενίας του ΟΚΑΝΑ απευθύνεται σε άστεγους χρήστες ψυχοδραστικών ουσιών, οι οποίοι διαβιούν σε δημόσιους ή εξωτερικούς χώρους ή διανυκτερεύουν σε Υπνωτήρια/Ξενώνες Φιλοξενίας ή διαμένουν σε επισφαλείς χώρους και δεν διαθέτουν μόνιμη στέγη. Η λειτουργία του στοχεύει στον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού και στη διασφάλιση της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Η συνάντηση έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος και την συμβολική προσφορά προς το Δήμαρχο της πόλης ενός χειροποίητου δώρου, το οποίο επιμελήθηκαν οι ίδιοι οι ωφελούμενοι της δομής.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς με . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ουκρανός Ολεξέντρ Πελεσένκο, δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης, στην άρση βαρών έπεσε νεκρός στον πόλεμο κατά των Ρώσων σε ηλικία 30 ετών σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε στη σελίδα του στο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά που μία επιλογή του Μαρσέλο Μπιέλσα προκαλεί εντύπωση και γίνεται αντικείμενο ποικίλων σχολίων. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής . . .
LIFE STYLE

Η Βαλέρια Κουρούπη είναι εδώ και περίπου δύο χρόνια ζευγάρι με τον συνάδελφό της, Μάριο Δερβιτσιώτη. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν στο πλατό και συγκεκριμένα στη σειρά του ΑΝΤ1, “Παρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πολύωρο χειρουργείο αφαίρεσης των οργάνων του Δημήτρη Τσιλιμέκη και ξεκινά η προσπάθεια μεταμόσχευσης σε πέντε υποψήφιους λήπτες. Κρίθηκαν κατάλληλα προς μεταμόσχευση η καρδιά,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Oι πλατείες Υψηλών Αλωνίων και Ομονοίας  το βράδυ της Τετάρτης 8 Μαϊου θα πλημμυρίσουν από χιλιάδες πατρινούς και πατρινές οι οποίοι θα απολαύσουν  μια πανδαισία  χορών, μουσικής και τραγουδιών απ΄ όλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, εκφράζει την θλίψη του για την απώλεια του Γιώργου Μαρμούτα, πατέρα του Προέδρου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας, Δημήτρη Μαρμούτα, τον οποίο συλλυπείται από
Image
Image

Search