ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Νικολόπουλος : Αναδόμηση Αντιδημάρχων με παραδοχή αποτυχίας στην Πάτρα

Με αφορμή τις τοποθετήσεις των νέων Αντιδημάρχων ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Στη Δύση του 2023 η Δημοτική Αρχή της Λαϊκής Υποκρισίας στην Πάτρα, ανακοίνωσε τα νέα ονόματα και τις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων για την νέα χρονιά και τη θητεία της.
Ως Δημοτική Παράταξη «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα θέλαμε να τονίσουμε ότι με τις αποκαλύψεις μας, συμβάλαμε τουλάχιστον να απαλλάξει ο Δήμαρχος αντιδημάρχους-συνεργάτες του που ζημίωσαν, ακόμη και οικονομικά, τους Δημότες.
Απαλλάχθηκε η Δημοτική αρχή από την ανικανότητα και την αποτυχία του Αντιδημάρχου Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Μελετών Έργων Πρασίνου, Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Μηχανολογικού Εξοπλισμού.
Απάλλαξε επίσης και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο στην Παιδεία, μετά την Αδιαφορία που επέδειξε στα ζητήματα Πυρασφάλειας και Προσεισμικού Ελέγχου των σχολικών συγκροτημάτων στην Πάτρα, με τα γνωστά πρόστιμα που επιβλήθηκαν.
Στην Ανατολή του 2024 αναμένουμε και τον νέο πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ, ο οποίος και θα μπει «μπροστάρης», στην αντιπαράθεση με την κυβέρνηση, για να δώσει τα απαιτούμενα δείγματα γραφής του προσώπου, για επικεφαλής το 2028 της Λαϊκής Υποκρισίας.
Ως «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» συνεχίζουμε, μετά την παρουσία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, μέσα από την κοινωνία για την ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ που μας αξίζει. Καλή χρονιά και το 2024 θα είναι η αρχή………”

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search