ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Μαζί με τους μαθητές και τους φοιτητές στην κινητοποίηση η Δημοτική αρχή

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, συμμετείχε σήμερα, στην πολυπληθή και δυναμική συγκέντρωση και πορεία, που διοργάνωσαν στην πλατεία Γεωργίου, οι φοιτητικοί σύλλογοι της Πάτρας, ενάντια στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια και στο απαράδεκτο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ.

"Η Δημοτική Αρχή ήταν, είναι και θα είναι στο πλευρό των φοιτητών και των μαθητών που διεκδικούν πτυχία με αξία και δωρεάν σπουδές, κόντρα στα σχέδια της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Το νομοσχέδιο της Κυβέρνησης της Ν.Δ., έχει στόχο να διαλύσει την δημόσια Ανώτατη Εκπαίδευση, για την οποία ο λαός μας, οι φοιτητές, οι μαθητές, έχουν αγωνιστεί να κερδίσουν.

Η Δημοτική Αρχή, διεκδικεί την απόσυρσή του, αγωνιζόμενη με το λαό και τη νεολαία, για αποκλειστικά δημόσιες, δωρεάν, σύγχρονες σπουδές, κόντρα στην υποβάθμιση των πτυχίων, για πτυχία με αξία και δουλειά με δικαιώματα και αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης για σύγχρονες, ποιοτικές, δημόσιες και δωρεάν σπουδές", αναφέρει στην σχετική της ανακοίνωση.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλήνιες 2024, μπαίνουν πλέον οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ όλης της χώρας, καθώς οι Πανελλαδικές εξετάσεις ξεκινούν στις 30 Μαΐου 2024. Σύμφ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντυπωσιακές ήταν οι εικόνες από την αεροπορική επίδειξη των «Red Arrows» της Βρετανικής Βασιλικής Αεροπορίας (RAF), το μεσημέρι του Σαββάτου (18.5.24). Το σόου με εννέα αεροσκάφη . . .
LIFE STYLE

Η Δέσποινα Βανδή μίλησε για την περιπέτεια υγείας του Βασίλη Μπισμπίκη και για το πως την βίωσε. Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε καλεσμένη η Δέσποινα Βανδ . . .
LIFE STYLE

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής αναφέρθηκε στην καριέρα του, τον αδερφό του και ποδοσφαιριστή Ηλία Πουρσανίδη, την παράσταση που συμμετέχει και την έξαρση της βίας στα παιδιά και στους νέους . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές για τη νέα Αντιπροσωπεία του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και τους αντιπροσώπους στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος πραγματοποιούνται σήμερα Κυριακή 19 Μαΐου για πάνω από 2.500 μηχανικού από Αχαΐα, Ηλεία
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε υπαίθριο βιωματικό σχολείο για την υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής για τους επιβιώσαντες από καρκίνο αλλά και για κάθε άνθρωπο, μετατράπηκε το απόγευμα της Πέμπτης το Νότιο Πάρκο της Πάτρας. 
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζεται το πολιτικό άνοιγμα της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ σε γειτονιές της Πάτρας, μπροστά και στις ευρωεκλογές, με σκοπό να φτ
Image
Image

Search