ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στα Τίρανα ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης για την Ετήσια Σύνοδο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων B40

Στα Τίρανα για την Ετήσια Σύνοδο του Δικτύου Βαλκανικών Πόλεων B40 / Balkan Cities Network B40 μετέβη ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, ως Α΄ Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Βαλκανίων και Ευξείνου Πόντου της CPMR.

Το Δίκτυο B40, το οποίο ιδρύθηκε με τη συμβολή 23 αρχηγών πόλεων, στοχεύει να φέρει κοντά τις τοπικές κυβερνήσεις των χωρών των Βαλκανίων. Στη Σύνοδο Κορυφής ο Δήμαρχος του Δήμου Τιράνων  Erion Veliaj ως οικοδεσπότης της Συνόδου υποδέχθηκε δημάρχους και αντιπροσωπείες από 54 βαλκανικές πόλεις εκφράζοντας την ανάγκη για άμεση και διαρκή επικοινωνία.

«Συζητήσαμε για το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης, για τη δυνατότητα εξεύρεσης κοινών λύσεων σε τοπικά προβλήματα και πιθανούς τρόπους συνεργασίας. Είναι απαραίτητο να υπάρξει ένα σύμφωνο συνεργασίας υπέρ μιας Στρατηγικής για την Μακροπεριφέρεια της Μεσογείου. Οι περιφέρειες της Μεσογείου, μαζί με τους Δήμους, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να εργαστούν μαζί σ’ ένα κοινό πλαίσιο για να επιτύχουν καλύτερα αποτελέσματα για τις τοπικές κοινωνίες που εκπροσωπούν», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.

Στο πλαίσιο της Συνόδου ο κ. Ζαΐμης συνομίλησε με τους Δημάρχους Αθηναίων Χάρη Δούκα, Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, Πέλλας Στάθης Φουντουκίδη, Ορεστιάδας Διαμαντή Παπαδόπουλο καθώς και  με τον Δήμαρχο Κωνσταντινουπόλεως Εκρέμ Ιμάμογλου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου & Περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών. https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE% . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών: Πλήθη πιστῶν κατέκλυσαν τούς Ναούς τῆς Ἀποστολικῆς πόλεως τῶν Πατρῶν, τόσο κατά τήν Μεγάλη Πέμπτη τό βράδυ, στήν Ἀκολουθία τῶν Παθῶν, ὃσ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Πέντε άτομα συνελήφθησαν το τελευταίο διήμερο στην Κεντρική Μακεδονία για παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα της Μ. Παρασ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με συννεφιά και κάποιες βροχές θα γίνει η περιφορά του Επιταφίου σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (3.5.2024), καθώς ο καιρός θα είναι βροχερός.  Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ ο καιρός θα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search