ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με αθλητικούς παράγοντες είχε συναντήσεις ο Δήμαρχος Πάτρας

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δέχθηκε, στο γραφείο του στο Δημαρχείο, την επίσκεψη του Προέδρου του Απόλλωνα Πατρών Γιώργου Αθανασίου και είχαν μακρά συνομιλία επί όλων των θεμάτων που απασχολούν τον ιστορικό σύλλογο, ενώ ο Δήμαρχος αποδέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης  ο Αντιδήμαρχος  Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος, ο Πρόεδρος της Απολλωνιάδας Γιάννης Κοσμάτος και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Γιαννόπουλος παλιά δόξα του συλλόγου.

Ο Δήμαρχος είχε στη συνέχεια συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνια Ομοσπονδίας  Σούμο Γρηγόρη Παπαδόπουλο, με τον οποίο συζήτησαν εκτενώς τις δυνατότητες συνεργασίας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας.

Στη συνάντηση του Δημάρχου με τον Πρόεδρο του Σούμο εκτός από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο παραβρέθηκε και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και μέλος της Εθνικής Ομάδας Σούμο, Γιώργος Σταυρόπουλος.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Μέχρι τις 10 Ιουνίου έχουν χρόνο να διασυνδέσουν τις ταμειακές μηχανές τους και τα POS 7.600 επιχειρήσεις, που διαθέτουν συστήματα τα οποία είναι ασύμβατα μεταξύ τους, ώστε να προχ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ανώτατο Δικαστήριο του Νεπάλ έδωσε εντολή στην κυβέρνηση να μειώσει τον αριθμό των αδειών που χορηγούνται για την ανάβαση στο Έβερεστ και σε άλλες κορυφές των Ιμαλαΐων, δήλωσε σ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Δεκατρείς οι νεκροί εξαιτίας της κακοκαιρίας στην Αϊτή. Πάνω από 2.000 σπίτια έχουν πλημμυρίσει. Οι καταιγίδες είναι πιθανό να ενταθούν το Σαββατοκύριακο (04 – 05.05.2024), προειδο . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Είμαστε τώρα στη διαδικασία ανανέωσης του ΣΥΡΙΖΑ, επέκτασης της βάσης μας», «είναι απλώς θέμα χρόνου μέχρι να μας ανταμείψει ο κόσμος για αυτές τις αλλαγές που κάνουμε», αναφέρει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο δ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με θρησκευτική κατάνυξη και πλήθος πιστών η περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό Αγγέλων – Α΄Κοιμητήριο της Πάτρας. Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι πιστοί συμπολίτες μας συμμετείχαν στις θρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ένα δημιουργικό στις 25,26 και 27 Απριλίου 2024. Οι φετινές πασχαλινές δράσεις, που συντονίστηκαν από την Εφορεία Εορτών και Εκδηλώσεων σε συνεργασία με τα επιμέρους τμήματα, είχαν στόχο να  αναβιώσο
Image
Image

Search