ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Για "καπέλωμα" κατηγορεί την Περιφέρεια ο Δήμος Πάτρας για το Καρναβάλι

Δυσφορία επικρατεί στην Δημοτική Αρχή της Πάτρας, από την σύσκεψη που συγκάλεσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπενθυμίζοντας σε ανακοίνωσή της, ότι τέτοιες ενέργειες αποτελούν "καπέλωμα" του Δήμου, που έχει και την πλήρη ευθύνη της όλης διοργάνωσης.

"Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης, με την συμμετοχή της συναδέλφου του Άννας Μαστοράκου, συγκάλεσε «διευρυμένη» σύσκεψη, με θέμα το Πατρινό Καρναβάλι.

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ότι υπεύθυνοι για το Πατρινό Καρναβάλι είναι ο Δήμος Πατρέων και η ΚΕΔΗΠ Καρναβάλι Πάτρας, γι’ αυτό και το «καπέλωμα» αυτό, που γίνεται για δεύτερη φορά από την Περιφέρεια, δεν έχει κανένα νόημα και σίγουρα δεν βοηθάει στην καλή συνεργασία που πρέπει να έχουν Δήμος και Περιφέρεια για το καλό της πόλης και των κατοίκων της.

Οι συνεργασίες γίνονται με κανόνες, αλληλεκτίμηση και αλληλοσεβασμό. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα κληθεί, όπως κάθε χρόνο, να συμβάλει στο Καρναβάλι, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της."

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συνεχίζεται στην Πάτρα η προσπάθεια για την διευκόλυνση στην μετακίνηση των ατόμων με αναπηρίες, παρά τα εμπόδια που βάζουν οι πολίτες, με το νέο διοικητικό συμβούλιο της Περιφερει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/20 . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα 13χρονο αγόρι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε άγρια από συνομήλικό του από άλλο Γυμνάσιο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα, Μ. Τρίτη 30 Απριλίου, θα πραγματοποιηθούν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης στην περιοχή της Εγλυκάδας. Λόγω των εργασιών από τις 8.30 π.μ. έως τις 2 μ.μ. θα υπάρξει διακοπή υδροδότησης στην σ
Image
Image

Search