ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθησαν 11 γυναίκες μετά από ελέγχους σε οίκους ανοχής

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε πέντε οίκους ανοχής για τον εντοπισμό θυμάτων εμπορίας ανθρώπων και τον έλεγχο της νομιμότητας λειτουργίας τους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν συνολικά 11 γυναίκες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η Αρχή ενώ διαπιστώθηκε ότι και οι πέντε οίκοι ανοχής λειτουργούσαν χωρίς την προβλεπόμενη από το νόμο άδεια λειτουργίας.

Η δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 74χρονου ως υπαίτιο για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του, από τη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ένα απίστευτο γεγονός έλαβε χώρα στη Δυτική Αχαΐα. Μια 62χρονη γυναίκα κατήγγειλε το βιασμό της από 23χρονο αλλοδαπό σε χωράφι, στην περιοχή των Νιφορεΐκων. Στις Αρχές σήμανε συνα . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξε σήμερα, 12 Μαϊου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για τα σχολεία, προκειμένου, με ευθύνη των Διευθυντών, να αναρτηθεί το πρόγραμμα των προαγω . . .
LIFE STYLE

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς σε λίγους μήνες θα γίνει για τρίτη φορά μαμά. Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός θα φέρει στον κόσμο τον τρίτο καρπό του έρωτά της . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός 74χρονου ως υπαίτιο για την πρόκληση επτά πυρκαγιών από πρόθεση στην περιοχή της Ακράτας. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση του, από τη Δευτέρα (6/5) έως κ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σεισμός μεγέθους 3,4 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 19.17 ώρα το απόγευμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο σεισμός σημειώθηκε 4χλμ. νοτιοδυτικά της Αμαλιάδας με εστιακό βάθος 5 χλμ., όπου έγ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τους αστυνομικούς Υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας και Ηλείας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα και σχηματίσθηκαν συνολικά πέντε νέες δικογραφίες για υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας στη Δυτ
Image
Image

Search