ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

e-ΕΦΚΑ: Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Μαΐου

Τις ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων μηνός Μαΐου 2024 ανακοίνωσε ο e-ΕΦΚΑ.

Συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες πληρωμής ακολουθούν τον κανόνα του διαχωρισμού μεταξύ μισθωτών και μη μισθωτών και διαμορφώνονται ως ακολούθως:

- Την 25η/4/2024,ημέρα Πέμπτη, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μη μισθωτών (ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ), οι συντάξεις ΟΠΣ-ΕΦΚΑ για όσους είναι συνταξιούχοι από 1/1/2017 και έπειτα (ν. 4387/2016) και όλες οι επικουρικές συντάξεις του ιδιωτικού τομέα (μη μισθωτών και μισθωτών).

- Την 29η/4/2024, ημέρα Δευτέρα, θα καταβληθούν οι συντάξεις των τέως Ταμείων μισθωτών (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τραπεζών, ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΩΝ (ΤΣΕΑΠΓΣΟ, ΤΣΠ-ΗΣΑΠ), ΝΑΤ, ΕΤΑΤ, ΕΤΑΠ-ΜΜΕ), καθώς και οι κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με προγραμματισμένες αλλά και έκτακτες, ειδικές, πτήσεις θα ταξιδέψει για ακόμη μια χρονιά το Άγιο Φως από την Αθήνα σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, το απόγευμα του Μεγάλου Σαβ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βέβαιος ότι οι συγγενείς του δολοφονήθηκαν από κάποιον που μπήκε στο σπίτι τους για να τους ληστέψει εμφανίζεται μιλώντας στο newsit.gr ο ξάδελφος του 84χρονου Έλληνα που μαζί με τ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στο μήνυμά του για τις Άγιες Ημέρες της Ανάστασης και του Πάσχα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, αναφέρει τα εξής: «Μεγάλη Εβδομάδα. Άγιο Πάθος. Επιτάφιος. Ανάσταση. Λέξεις,
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ξεκίνησε από την Μ. Τετάρτη, 1η Μαΐου 2024 η αντιπυρική περίοδος στην Ελλάδα και με την ευκαιρία αυτή, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας γνωστοποιεί τις περιοχές απαγόρευσης της κυκλοφορίας και διαμονής εκ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, αύριο Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024: θα παρευρεθεί στην Λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου, στον Ιερό Ναό των Αγγέλων του Α’ Ν
Image
Image

Search