ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άγιοι Ανάργυροι - Συγκλονίζει ο πατέρας της Κυριακής: «Να βγάλουν τη στολή, φταίνε άπαντες και πρέπει να τιμωρηθούν»

Είκοσι τρεις ημέρες έχουν περάσει από την άγρια δολοφονία της 28χρονης Κυριακής από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων το βράδυ της 1.4.24, με τον πατέρα της να περιμένει ακόμα το αποτέλεσμα της ΕΔΕ για τους αστυνομικούς που βρίσκονταν στο ΑΤ και δεν έκαναν το παραμικρό για να προστατεύσουν την κόρη του.

«Διεξάγεται έρευνα. Για την αστυνομία, 23 ημέρες θέλω να μάθω και αυτοί ποιον κοροϊδεύουν. Θα τους έλεγα να πετάξουν τη στολή και να κάνουν κάποια άλλη δουλειά», τονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κυριακής, Αθανάσιος Γρίβας, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, το βράδυ της Τρίτης.

Όπως εξηγεί, «γιατί και την επόμενη ημέρα που πήγα εγώ, πέντε λεπτά κράτησε στο ίδιο αστυνομικό τμήμα η παρουσία μου. Ούτε καν με δέχτηκαν να ανέβω πάνω να δω αξιωματικό υπηρεσίας. Να ταυτοποιήσουν ότι εγώ είμαι ο πατέρας της».

«Ντροπή μας και ντροπή τους σε όλους. Από τον πιο μικρό ως τον πιο μεγάλο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

 Και συνεχίζει: «Θέλω να τους ρωτήσω. Αν ήταν δικό τους παιδί, η μητέρα τος, η αδερφή τους, ο πατέρας τους, τι ακριβώς θα έκαναν. Αυτό θέλω να μου πούνε. Θα την άφηναν και θα έφευγε;».

«Για τους αστυνομικούς, η γνώμη μου, φταίνε άπαντες και όλοι θα πρέπει να τιμωρηθούν. Από τον πρώτο ως και τον τελευταίο για να ξεκαθαρίσει εντελώς αυτό το θέμα. Αρκετά χαϊδεύτηκαν κάποια αυτιά. Όλα λάθος πήγαν», δηλώνει.

«Επίσημη ενημέρωση μέχρι και σήμερα δεν έχω από το τμήμα των Αγίων Αναργύρων ή από κάποιο άλλο τμήμα», επισημαίνει.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. «Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Γιατί εγώ το βράδυ δεν μπορώ να κοιμηθώ. Δεν βλέπω εφιάλτη, βλέπω την αλήθεια, την πραγματικότητα. Ότι η κόρη μου δεν είναι εδώ και κάποιοι άλλοι ακόμη αναπνέουν. Κάποιοι άλλοι ακόμα είναι στις δουλειές τους. Και κοιτάνε πώς θα τη γλιτώσουν».

Όσον αφορά τις γυναίκες που πέφτουν θύματα ενδοοικογενειακής βίας, ο κ. Γρίβας τις καλεί να μιλήσουν: «Μιλήστε, μιλήστε, μην φοβάστε. Και όταν θα μιλήσετε θα δείτε ότι αποδυναμώνετε το δυνάστη σας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

 Χρηματοδότηση έως και στο 65% των δαπανών τους ή έως και 500.000 ευρώ μπορούν να διεκδικήσουν επιχειρήσεις σε κλάδους όπως η εστίαση και ο τουρισμός, μέσα από το πρόγραμμα «Εξοικο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ουνάι Έμερι μίλησε για τη νέα ήττα της Άστον Βίλα, κόντρα στην Μπράιτον για την Premier League, λέγοντας πως υπάρχει κούραση στο ρόστερ, όμως αυτό δεν σημαίνει κάτι. "Δεν είναι . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θήβα, όπου ένα μωρό μόλις ενάμιση έτους έχασε τη ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Λεβερκούζεν όχι μόνο έσπασε την κατάρα της Φρανκφούρτης όπου έχει πέντε ήττες τις τελευταίες πέντε σεζόν, αλλά ξέσπασε με 5-1 στην Άιντραχτ για την 32η αγωνιστική της Bundesliga. . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τη Δευτέρα του Πάσχα, στο Άνω Καστρίτσι της Πάτρας, αναβιώνει το μοναδικό έθιμο της «Λέησης» Όπως αναφέρει: ο Κώστας Μπουρδούλης στην ομάδα του facebook Πάτρα η Πόλη της Καρδιάς μας: "Αν ανηφορήσετε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο χορός, η μουσική, το τραγούδι, οι φορεσιές, οι εικόνες, οι μνήμες, οι παρουσίες και το χορευτικό αντάμωμα συγκροτημάτων συνθέτουν φέτος το παζλ των εκδηλώσεων που διοργανώνει την Τετάρτη 8 Μαΐου ο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν θέματα ελευθερίας κίνησης των πολιτών για το μήνα Απρίλιο του έτους 2024, όπως καταγράφηκαν στην Δυτ
Image
Image

Search