Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιχτή Συνέλευση της Νέας Αριστεράς την Πάτρα την Τετάρτη με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου

Ανοιχτή Συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση και τη Σία Αναγνωστοπούλου.

Σε ανακοίνωση του νέου κόμματος αναφέρεται ότι: « Η ίδρυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ήταν το πρώτο βήμα ενός νέου πολιτικού κύκλου. Τα πρώτα μηνύματα είναι παραπάνω από ενθαρρυντικά και η μεγάλη μας ευθύνη είναι πώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες και στις απαιτήσεις των αριστερών και προοδευτικών πολιτών για μια ουσιαστική νέα αρχή: νέα αρχή τόσο στο περιεχόμενο της πολιτικής, όσο και στον τρόπο οργάνωσης της πολιτικής.

Σήμερα έχουμε ένα καθήκον. 

Να προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα. Στις κινήσεις δηλαδή που θα ανοίξουν το δρόμο για τη συγκρότηση ενός πολιτικού κόμματος ο συνδυασμός του οποίου θα είναι έτοιμος για τις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο τον Ιούνιο του 2024. Στόχος μας είναι να έχουμε συμβάλλει αποφασιστικά στη συγκρότηση ενός νέου ανοιχτού, ενωτικού, αριστερού, προοδευτικού και οικολογικού ψηφοδελτίου που θα κάνει τη διαφορά.

Αυτό παλεύουμε και θα το κάνουμε μαζί με εξωστρέφεια, ανανέωση και αυτενέργεια.

Σε αυτήν την κατεύθυνση απευθύνουμεανοιχτό κάλεσμα οργάνωσης και δράσης και καλούμε όλους τους αριστερούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες να συμμετέχουν στην ανοιχτή συνέλευση της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στην Πάτρα την Τετάρτη 7.2.2024 στις 7:00 μμ το απόγευμα στον ΠολυχώροΠολιτισμού ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ, Ευμήλου 2, με ομιλητές τον Αλέξη Χαρίτση, Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και την Σία Αναγνωστοπούλου, Βουλευτή Αχαΐας της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Θα ακολουθήσει συζήτηση».

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με ποινές που φτάνουν τις πρόσκαιρες καθείρξεις έως 15,5 χρόνια και χρηματικές ποινές μέχρι 100.000 ευρώ, καταδικάστηκαν 50 κατηγορούμενοι που κρίθηκαν ένοχοι για συμμετοχή στο κ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα σοβαρό περιστατικό στη διάρκεια του οποίου μία γυναίκα μαχαίρωσε δύο άτομα εκτυλίχθηκε πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Πληροφορίες της ιστοσελίδας, cr . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποινή φυλάκισης 3 ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο στον αστυνομικό , οδηγό υπηρεσιακού βουλευτικού αυτοκινήτου, που κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της ανθρωποκτ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ιδιοκτήτης στάβλου στην περιοχή της Ημαθίας κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε βάρος δύο μαθητριών, οι οποίες κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής έκαναν ιππασία. Τα κορίτσια η . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Μαλανδρίνου θα μεταχθεί σύμφωνα με πληροφορίες ο 38χρονος ηγετικό στέλεχος των αντιεξουσιαστών στην Πάτρα, που συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία τη Δευτέρα, για συμμετοχή στην
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

O χρυσός Ολυμπιονίκης Ιστιοπλοΐας το 1996 στην Ατλάντα και Αργυρός Ολυμπιονίκης το 2004 στην Αθήνα, Νίκος Κακλαμανάκης αναγορεύεται σήμερα σε επίτιμο Διδάκτορα των Τμημάτων Λογοθεραπείας και Φυσικοθερ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ – Ημέρα Δράσης του Προγράμματος «κι αν ήσουν εσύ;» την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στα Παλαιά Σφαγεία Πατρών. Στην εκδήλωση που είχε τίτλο «Μα
Image
Image

Search