Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Πορεία αντιεξουσιαστών για τα απογευματινά χειρουργεία με αφορμή την άφιξη του Αδ.Γεωργιάδη

Πορεία αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Πάτρας, εναντίον των απογευματινών χειρουργείων με αφορμή την άφιξη του υπουργού Υγείας στην πόλη, Άδ. Γεωργιάδη προκειμένου να παραστεί σε εκδήλωση στο ξενοδοχείο Αστήρ.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επί ποδός.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΠΟΨΕΙΣ

Δεν υπάρχει παγκόσμιο προηγούμενο σε αυτό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη στην Πάτρα κατά την άφιξη της Ολυμπιακής Φλόγας: Τέσσερις(!) διαφορετικές εκδηλώσεις υποδοχής, που ουσιαστ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του . . .
ΑΠΟΨΕΙΣ

Με δήλωσή του ο Μαρίνος Σκανδάμης, Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στο ΠΑΣΟΚ καταδικάζει την παράδοση των δημοσίων νοσοκομείων σε ιδιώτες γιατρούς. Ο Αχαιός νομικός δήλωσε: "Η κυ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Με μια του ανάρτηση στο Facebook, ο άνδρας που πέταξε την καρέκλα στο άκουσμα των ποινών για την τραγωδία στο Μάτι, λέει πως αναλαμβάνει την ευθύνη, αναφέροντας πως βρίσκεται στο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση με εκπροσώπους του συλλόγου κρεοπωλών Πάτρας είχε ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Φίλιας με θέμα τη λειτουργία της αγοράς κρέατος εν όψει των εορτών του Πάσχα. Στη συνάντησ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
Image
Image

Search