Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πανταχού παρών ο Κώστας Σβόλης, όπως αναρτά και στο facebook(ΦΩΤΟ)

Στη φιλανθρωπική συναυλία «Μένουμε πάντα παιδιά», στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων λειτουργίας του 2ου Συστήματος Προσκόπων Πάτρας, ανταποκρίθηκε ο Κώστας Σβόλης και η παράταξη του "Πάτρα Ενωμένη", όπως ανάρτησε και με φωτογραφίες στο facebook. 

 

 

 

 

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, επί τάπητος ετέθησαν ζητήματα συντονισμού ενόψει της Συνόδου των ηγετών του ΕΛΚ και ενόψει της νέας περιόδου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συνά . . .
LIFE STYLE

«Τι ερώτηση ήταν αυτή; Ποτέ δεν θα σκεφτόταν κανένας από εμάς να φέρει τη Νανά Παλαιτσάκη για live δοκιμαστικό» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου. Η Νανά Παλαιτσάκη ρωτήθηκε αν η παρο . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει π . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από
Image
Image

Search