Πάτρα - Δυτ. Ελλάδα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Φίδι μπήκε σε αυτοκίνητο στη Μαιζώνος- Κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Φίδι σε σταθμευμένο αυτοκίνητο μπήκε σύμφωνα με μαρτυρίες, το οποίο είναι παρκαρισμένο στη Μαιζώνος στο ύψος του Ναού της Ευαγγελίστριας. Το φίδι σύμφωνα με τη μαρτυρία ήταν γύρω στο ένα μέτρο και εθεάθη στη Μαιζώνος και στη συνέχεια να μπαίνει στο όχημα.

Στο σημείο ειδοποιήθηκε και έσπευσε η πυροσβεστική.Το όχημα σύμφωνα με πληροφορίες είναι κλειστό και αναζητείται ο ιδιοκτήτης.

Ο ιδιοκτήτης πριν λίγο έφτασε στο σημείο και ειδοποιήθηκε εκ νέου η πυροσβεστική στο σημείο ώστε να κάνει επιχείρηση για τον εντοπισμό του, καθώς νωρίτερα δεν ήταν εφικτό μια και το όχημα ήταν κλειστό

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με εντολή του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, απομακρύνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ο πρώην διευθυντής της ΚΟ του κόμματος Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σύμφωνα με ανακοίνωση του ίδιου. Η ανακοίνωση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σημαντική αύξηση έναντι του στόχου εμφανίζουν τα έσοδα από φόρους το διάστημα Ιανουαρίου - Μαΐου του 2024, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ανατροπή οχήματος πριν από λίγο, στην Δυτική Αχαΐα και πιο συγκεκριμένα στα Άνω Σουδενέικα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχει εγκλωβισμένο άτομο. Στο σημείο σπεύδουν Αστ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε σήμερα, μετά την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, 29χρονος ημεδαπός, που συνελήφθη στις 13 Ιουνίου 2024 για πυρκαγιές από πρόθεσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης θα πραγματοποιηθούν αύριο Τρίτη 18 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών από την ΔΕΥΑΠ ανακοινώνεται ότι αύριο, από τις 8.30 π.μ. έως τις 2.30 μ.μ., θα υπάρχει πλήρης διακοπή υδροδό
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στις φυλακές Γρεβενών μεταφέρεται σήμερα, Δευτέρα, ο 37χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και δολοφόνησε την 11χρονη Βασιλική στην Ηλεία. Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος βρισκόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε εκδήλωση τιμής και μνήμης για τον αγωνιστή του 1821, Οδυσσέα Ανδρούτσο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 18 Ιουνίου στον Ιερό Ναό Αγ. Νικολάου με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 198 χρόνων από
Image
Image

Search