ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας: Απάντηση στα σωματεία των Σοκολατοριχτών

Ανακοίνωση της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας

Σχετικά με όσα είπαν οι εκπρόσωποι των σωματείων σοκολατοριχτών «Σοκολατορίχτες», «Σοκολατομαχίες», «Σοκολατοδρομίες», «Σοκολατομαχίες» και «Σοκολατοπαίκτες» σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου και προς αποκατάσταση της αλήθειας, σας ενημερώνουμε:

«Στις 11 Ιανουαρίου 2024 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πρόεδρου της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας κας Ήρας Κουρή με εκπροσώπους των σωματείων των σοκολατοριχτών με επικεφαλής τον κ. Περικλή Δημητρόπουλο, όπου έγινε μια γόνιμη συζήτηση, τέθηκαν τα προβλήματα και καθορίστηκαν οι τρόποι συνεργασίας για το Πατρινό Καρναβάλι 2024.
Έκτοτε ο Δήμος Πατρέων και η ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας ικανοποίησαν οποιοδήποτε αίτημά τους έτσι ώστε η παρουσία τους είτε στα τηλεοπτικά αθηναϊκά κανάλια είτε στις εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 (παράδοση καρναβαλικού λαβάρου στο Δημαρχείο Πατρών, Τελετή έναρξης Πατρινού Καρναβαλιού 2024, Κοπή Σοκολατοκαρναβαλόπιτας, Σοκολατοπόλεμος στους δρόμους της Πάτρας το τελευταίο Σάββατο, Μεγάλη Παρέλαση Πατρινού Καρναβαλιού 2024) να είναι απρόσκοπτη και σύμφωνα με τις δυνατότητες του Δήμου Πατρέων.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Οι δύο τους είναι μαζί εφτά μήνες, είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ πρόσφατα βρέθηκαν για ένα διήμερο στις Σπέτσες! Ένα ρομαντικό διήμερο στις Σπέτσες πέρασαν πριν λίγες ημέρες ο Ο . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Χορωδία Δωματίου του Δημοτικού Ωδείου Πατρών  υπο τη διεύθυνση - διδασκαλία της Λ. Γερονίκου και την Ν. Μεταξά στο πιάνο, πραγματοποιεί τη Μεγάλη Δευτέρα 29 Απριλίου στις 8.00 το . . .
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Μόνα Λίζα, το πιο διάσημο πορτρέτο του κόσμου, ενδέχεται να αποκτήσει δικό της χώρο στο Λούβρο, δήλωσε η πρόεδρος του μουσείου. Μια τέτοια κίνηση θα προσέφερε στους επισκέπτες . . .
ΥΓΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ

Ψάχνεις απλούς και εύκολους τρόπους να ενισχύσεις την υγεία σου, σε μια καθημερινότητα που περιλαμβάνει πολλούς παράγοντες κινδύνους και συχνά δεν βλέπεις αυτό που είναι μπροστά στ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πρόστιμα θα μοιράσει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων, που δεν κόβουν τα χόρτα από τις ιδιοκτησίες τους, ο Δήμος Πατρέων, καθώς ο κίνδυνος φωτιάς ειναι αυξημένος και ο φόβος επέκτασεις πυρκαγιών εντός κατοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε 24ωρη απεργία από τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης 1 Μαΐου έως τις 05:00 το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης 2 Μαΐου προχωρούν οι δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί και φωτορεπόρτερ σε όλα τα ΜΜΕ.
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
Image
Image

Search