ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

"Αναδρομή γάμου" στο θέατρο Πάνθεον

Οι περισσότεροι γάμοι έχουν έναν Μπάμπη... Οι περισσότεροι γάμοι έχουν μια Έλλη... Οι περισσότεροι γάμοι έχουν μια γραμματέα-πειρασμό... Οι περισσότεροι χρειάζονται έναν ψυχολόγο-δραματοθεραπευτή

Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;

Θα σωθεί ο γάμος; Το ζευγάρι θα παραμείνει ζευγάρι; Η γραμματέας θα πετύχει τον στόχο της; Ο ψυχολόγος θα κάνει τη δουλειά του;

«Η αναδρομή ενός γάμου» δεν είναι απλά μια παράσταση... είναι συνεδρία για ζευγάρια.

Είναι ευκαιρία για ψυχανάλυση, συμβουλές γάμου και... αποφυγή φόνου.

Αναδρομή Γάμου του Σταύρου Καλλιγά σε σκηνοθεσία Ανάργυρου Βαζαίου . Μετά την μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα στο Θέατρο Αλκμήνη έρχεται  στην Πάτρα για μία και μοναδική παράσταση.

Μια θεότρελη κωμωδία που δεν πρέπει να χάσει κανείς…!!!

Παίζουν οι ηθοποιοί: Διονύσης Μπάστας, Κατερίνα Χιντηράκη, Ανάργυρος Βαζαίος και η Ελένη Γιαννακού.

Είδος έργου: Κωμωδία

Ημέρα και ώρα παράστασης:

Δευτέρα 22 Απριλίου, στις 21:00

Διάρκεια: 75' χωρίς διάλειμμα

Χώρος: Θέατρο Πάνθεον
Δημ.  Γούναρη 34 - Πάτρα
Τηλ. 2610 325778
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Προπώληση στο ταμείο του θεάτρου: 10€

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άσχημη κατάληξη είχε για έναν ανήλικο το επικίνδυνο παιχνίδι με κροτίδες, καθώς μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Νοσοκομείο Χανίων.Πρόκειται για έναν 14χρονο ο οποίος το βράδυ της Αν . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα! . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών μεταφέρθηκε πολυτραυματίας μια 22χρονη κοπέλα μετά από τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου σε περιοχή του Ηλειακ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Φωτιά έπιασε διαμέρισμα στην Αγία Παρασκευή Αττικής, επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, με τραγικό αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του άτομο που εγκλωβίστηκε. Μετά από παρέμβαση της Πυροσβεσ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Οι δημοσιογράφοι και οι συνεργάτες της ειδησεογραφικής ιστοσελίδας achaianews.gr σας εύχονται χρόνια πολλά και καλό Πάσχα!
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σας αρέσει να περπατάτε στα ταξίδια σας και να γνωρίζετε το μέρος που επισκέπτεστε με τα πόδια; Αυτές οι πόλεις διευκολύνουν τους περιπάτους με μονοπάτια, περατζάδες, μικρότερη πιθανότητα για βροχή κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με αφορμή την Ημέρα της Ευρώπης, η γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου, επίσημα Γέφυρα Χαρίλαου Τρικούπη, θα φωταγωγηθεί το βράδυ της 8ης Μαΐου στα χρώματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για να υπενθυμίσει στους πολίτες
Image
Image

Search