ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Άννα Παναγιωτοπούλου: Έκτακτο διήμερο αφιέρωμα της ΕΡΤ στην αείμνηστη ηθοποιό

Έκτακτο διήμερο αφιέρωμα ετοιμάζει η ΕΡΤ για να τιμήσει την αείμνηστη ηθοποιό, Άννα Παναγιωτοπούλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ θα μεταδοθούν σε επανάληψη τα δύο πρώτα επεισόδια της κωμικής σειράς «Μαντάμ Σουσού», καθώς και εκπομπές αφιερωμένες στη σπουδαία ηθοποιό και την αξέχαστη σειρά στην οποία πρωταγωνιστούσε.

Αναλυτικά την Κυριακή του Πάσχα (5/5) στις 14:00 θα προβληθούν τα επεισόδια «Ιχθυοπωλείον το Λούβρον» και «Ο Καραβαγγέλης ή Καραβάν» της σειράς «Μαντάμ Σουσού» και αμέσως μετά στις 15:00 η εκπομπή «Το Σήριαλ των Σήριαλ» από το Αρχείο της Δημόσιας Τηλεόρασης.

Το 33ο επεισόδιο της εκπομπής με παρουσιάστρια τη Ρένα Θεολογίδου είναι αφιερωμένο στο ριμέικ του σήριαλ «Μαντάμ Σουσού», διασκευή του χιουμοριστικού αφηγήματος του Δημήτρη Ψαθά, σε σκηνοθεσία του Θανάση Παπαγεωργίου και παραγωγή και σενάριο της Ελβίρας Ράλλη, με πρωταγωνίστρια την Άννα Παναγιωτοπούλου.

Τη Δευτέρα του Πάσχα (6/5) οι τηλεθεατές της ΕΡΤ2 θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν στις 20:00 την εκπομπή «Καλλιτεχνικό Καφενείο». Στο επεισόδιο με τίτλο «Το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής» καλεσμένοι ήταν οι ηθοποιοί Άννα Παναγιωτοπούλου και Σταμάτης Φασουλής, καθώς και ο σκηνοθέτης Διαγόρας Χρονόπουλος.

Αρχικά, μιλούν για το τέλος της Ελεύθερης Σκηνής, συζητούν για την Επιθεώρηση και σκιαγραφούν τα χαρακτηριστικά της Ελεύθερης Σκηνής. Συζητούν για την εισροή νέων ηθοποιών στην επιθεώρηση, αλλά και νεανικού κοινού. Αναφορά γίνεται, επίσης, στη νέα γλώσσα που εισήγαγε το Ελεύθερο Θέατρο, αλλά και στην πιο ρεαλιστική φύση του

Επίσης, επιχειρείται μια κριτική προσέγγιση της ελληνικής επιθεώρησης. Στη συνέχεια, Άννα Παναγιωτοπούλου και Σταμάτης Φασουλής αναφέρονται σε συγκεκριμένα περιστατικά από τη συνεργασία τους, ενώ ταυτόχρονα προβάλλονται πλάνα από παραστάσεις του Ελεύθερου Θεάτρου.

https://www.newsbomb.gr/

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΕΛΛΑΔΑ

Στην αυτόφωρη σύλληψη ενός 45χρονου, προχώρησαν αστυνομικοί του Α.Τ. Κορδελιού – Ευόσμου, στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή (17/5) καθώς το άτομο νωρίτερα είχε προβεί σε διάρρηξη ει . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, . . .
LIFE STYLE

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί για δεύτερη φορά.Ο τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» το μεση . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο Χρήστος Παπαντώνης, μέλος συλλόγου γονέων και κηδεμόνων 7ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας, αλλά και μία μητέρα ενός παιδιού που υπέστη δηλητηρίαση μίλησαν στο Mega για τα όσα συνέβησ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κωστής Λουκόπουλος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ναυπακτιακού, έφυγε σε ηλικία μόλις 45 ετών. Ο Κωστής, που μεγάλωσε στην Ναύπακτο, παντρεύτηκε και ζούσε για χρόνια στην Αθήνα, τα τελευταία δύο χρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο σημειώθηκε στην Δυτική Αχαΐα, με τον αδελφό να γρονθοκοπεί την αδελφή του και να την τραυματίζει.  Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό έγινε στον Άνω Αλισσό, όταν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Παραλίγο να στοιχίσουν τη ζωή ενός 66χρονου κατοίκου της ευρύτερης περιοχής της Γαστούνης οι αγροτικές εργασίες που ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, εισπνέοντας σημαντική ποσότητα επικίνδυνου φαρμ
Image
Image

Search