ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μεντιλίμπαρ: "Τώρα σκεφτόμαστε τα ματς με την Άστον Βίλα για την πρόκριση στον τελικό"

Ο Ολυμπιακός πήρε μία εύκολη νίκη με 4-1 επί της Λαμίας στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να αναφέρει ότι πλέον το ενδιαφέρον έχει στραφεί στους δύο ημιτελικούς με την Άστον Βίλα στο Conference League.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για το τι κρατάει από το ματς: "Σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε. Μετά το τέλος μπορεί να φαίνεται κάτι απλό, ωστόσο ήταν αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Το καταφέραμε και τώρα το μυαλό μας ξεκινάει να σκέφτεται τα δύο ματς με την Άστον Βίλα για να προκριθούμε στον τελικό και στη συνέχεια τρία πάρα πολύ σημαντικά παιχνίδια για να τα καταφέρουμε όσο καλύτερα μπορούμε".

Για τις πρώτες σκέψεις για το πρώτο ματς με την Άστον Βίλα: "Καταρχήν πρέπει να ξεκουραστούμε και να κάνουμε την αποκατάστασή μας για τους παίκτες που έπαιξαν σήμερα και στη συνέχεια όλη η συγκέντρωσή μας. Δεν θα χρειαστεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πείσω τους ποδοσφαιριστές να συγκεντρωθούν σ' αυτό το μεγάλο παιχνίδι, γιατί όλος ο κόσμος νομίζει ότι θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα αυτό τον σημαντικό αγώνα".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σε δηλώσεις στο «achaianews.gr», προχώρησε η βουλευτής της «Νέας Αριστεράς» και πρώην υπουργός Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου, κατά την χθεσινή της επίσκεψη στην Αχαική πρωτεύουσα, όπου μ . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έβαλε σε δύο πλαστικές σακούλες είκοσι χιλιάδες ευρώ για να σώσει τη ζωή της κόρης του. Τόσο κόστισε η απάτη σε έναν ηλικιωμένο στην Τήνο καθώς «αετονύχηδες» κατάφεραν να τον εξαπα . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 06:12 τα ξημερώματα της Τετάρτης  (15/5) στην Λακωνία.   Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μία αξιαγάπητη hair stylist που διατηρούσε κομμωτήριο στην οδό Γούναρη κοντά στα Ψηλαλώνια, “έφυγε” ξαφνικά από την ζωή σε ηλικία μόλις 57 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες η Χαρά Ιωαννίδη, είχε μεταβεί σ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σήμερα Τετάρτη το πρωΐ πρόκειται να συναντηθούν Κώστας Πελετίδης και Χριστίνα Αλεξοπούλου.   Ο Δήμαρχος Πατρέων είχε ζητήσει από καιρό συνάντηση με την υφυπουργό Μεταφορών και τελικά το ραντεβού κλε
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΚΕ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένα μαχητικό, μαζικό μήνυμα ενίσχυσης του ΚΚΕ, έστειλε η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στη συνοικία των Προσφυγικών της Πάτρας, που διοργάνωσαν οι Οργαν
Image
Image

Search