ΑΠΟΨΕΙΣ

Απόψεις

Σία Αναγνωστοπούλου για Γεωργούλη: Η παράδοση της έδρας του είναι το πιο έντιμο και το πιο ηθικό

“Ο κ. Γεωργούλης σαφώς έχει, όπως κάθε πολίτης, το τεκμήριο της αθωότητας. Aπό την άλλη μεριά όμως, για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ως πολιτικό κόμμα, το οποίο έχει πολεμήσει με όλες του τις δυνάμεις, βάσει των αρχών και των αξιών του, την έμφυλη βία σε οποιαδήποτε μορφή της, δεν ήταν δυνατό ένας άνθρωπος ο οποίος έχει καταγγελία εις βάρος του για τέτοια υπόθεση, να παραμείνει ως μέλος ή ως ευρωβουλευτής στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση και αναμενόμενη βέβαια για ένα κόμμα σαν το δικό μας, και φυσικά μέχρι να αποφανθεί η δικαιοσύνη. Στα θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων που ανήκουν η έμφυλη βία και οι έμφυλες ανισότητες, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δεν κάνει ούτε εκατοστό πίσω. Η παράδοση της έδρας του είναι το πιο έντιμο και το πιο ηθικό.

Ένας βουλευτής ή ένας ευρωβουλευτής εκλέγεται κάτω από τη σημαία ενός κόμματος και το κόμμα με τη σημαία του αυτή περιβάλλει τον κάθε υποψήφιο, ο οποίος εκλέγεται από τους ψηφοφόρους στο όνομα του κόμματος. Για μένα η πιο έντιμη και η πιο ηθική στάση, είναι η παράδοση της έδρας.”

*Βουλευτής Αχαίας του ΣΥΡΙΖΑ

 

 

 

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search