ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εκτός Βουλής ο αστυνομικός που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, «καθαρός» ο φάκελός του

Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή αστυνομικό που υπηρετούσε στη Βουλή, απασχολεί τις τελευταίες ώρες την επικαιρότητα.

Σύμφωνα με πηγές της Βουλής για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η Ελληνική Αστυνομία, που προχώρησε χθες το βράδυ στη σύλληψή του στο πλαίσιο αυτοφώρου μετά από μήνυση της πρώην συζύγου του, ενημέρωσε σχετικά την Υπηρεσία Ασφαλείας της Βουλής.

Ο αστυνομικός βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και θα επέστρεφε στο πόστο του σήμερα το απόγευμα μετά την παρέλευση αυτοφώρου, γι' αυτό και η σύλληψη έγινε εκτός χώρου της Βουλής από την ΕΛ.ΑΣ.

Από χθες πρωί ο συγκεκριμένος αστυνομικός τέθηκε εκτός Βουλής, ενώ σημερα θα εκδικαστούν οι δύο μηνύσεις (αστυνομικός και σύζυγος έχουν αλληλομηνυθεί).

Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο φάκελος του αστυνομικού δεν είχε πειθαρχικά παραπτώματα.

 

newsit.gr

Follow Us

OXYGEN FM

© 2021 AchaiaNews. All Rights Reserved.

Search