Καταδικάστηκε 31χρονος που επιτέθηκε σε υπαλλήλους και προκάλεσε φθορές σε σούπερ μάρκετ της Στυλίδας.
Ο 31χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Λαμίας με την αυτόφωρη διαδικασία και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και επτά μηνών, σύμφωνα με το lamianow.gr.
Όταν έγινε αντιληπτός και του ζητήθηκε να τα αφήσει, εκείνος τα παρέδωσε, αλλά αρνήθηκε να αποχωρήσει και άρχισε να βρίζει και να απειλεί. Στη συνέχεια, επιτέθηκε με γροθιές και κλωτσιές και δεν σταμάτησε εκεί αφού έσπασε και το προστατευτικό τζάμι του ταμείου.
Το επεισόδιο συνεχίστηκε, όταν άρπαξε τον πυροσβεστήρα του καταστήματος, τον οποίο οι υπάλληλοι κατάφεραν να αποσπάσουν πριν τραυματίσει κάποιον σοβαρά.
Αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο και μόλις ο 31χρονος αντιλήφθηκε την παρουσία τους, άρχισε να τους βρίζει, να τους απειλεί και να επιτίθεται. Στη συνέχεια κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και τον συνέλαβαν.
