ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Γαλατά Ναυπακτίας: Τραγικό θάνατο βρήκε αγρότης - Καταπλακώθηκε από τρακτέρ

Τραγικό θάνατο βρήκε αγρότης ηλικίας 60 ετών περίπου στον Γαλατά Ναυπακτίας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Nafpaktianews.gr ο άτυχος άνδρας έκανε αγροτικές δουλειές και τον καταπλάκωσε η ρυμούλκα του από το τρακτέρ του βρίσκοντας τραγικό θάνατο. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από την είδηση του θανάτου του.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά από τροχαίο στη Γέφυρα Αχελώου . Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Αγρινίου υπήρξε μετωπική σύγκρουση αγροτικού με va . . .
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2024  στις 6μμ αρχίζει η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων για τη συμμετοχή τους στο «Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων-Ανέργων πε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Τροφή» για σκέψη αποτέλεσαν τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στην Κ. Αχαΐα, από την εφημερίδα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν από την ΔΕΥΑΠ την Δευτέρα 3 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών τη συγκεκριμένη μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι μετά από τροχαίο στη Γέφυρα Αχελώου . Κάτω από συνθήκες που διερευνά η Τροχαία Αγρινίου υπήρξε μετωπική σύγκρουση αγροτικού με van που είχε ως αποτέλ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Τροφή» για σκέψη αποτέλεσαν τα συμπεράσματα της επιστημονικής ημερίδας που διοργανώθηκε την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη», στην Κ. Αχαΐα, από την εφημερίδα «Αχαϊκή Πολιτεία» με
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Εργασίες επείγουσας αντικατάστασης δικτύου ύδρευσης, θα πραγματοποιηθούν από την ΔΕΥΑΠ την Δευτέρα 3 Ιουνίου. Λόγω των εργασιών τη συγκεκριμένη μέρα από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ., θα υπάρξει διακοπή
Image
Image

Search