Υλικά
2 ½ φλιτζάνια αλεύρι βρόμης
½ φλιτζάνι κακάο
1 ½ κουταλάκι του γλυκού baking powder
1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
½ φλιτζάνι νερό
½ φλιτζάνι μέλι
1/3 φλιτζάνι σπορέλαιο
2 αυγά
½ φλιτζάνι σως μήλου χωρίς ζάχαρη
2 κουταλάκια του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά του γλυκού ξύδι
¾ φλιτζάνι σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση
Προθερμάνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς C.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε όλα τα στερεά υλικά.
Σε ένα άλλο ανακατέψτε τα αυγά, το ξύδι, το νερό, το εκχύλισμα βανίλιας, το σπορέλαιο και τη σως μήλου.
Προσθέστε το περιεχόμενο του δεύτερου μπολ στο πρώτο και ανακατέψτε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Στρώστε αντικολλητικό χαρτί σε μακρόστενη φόρμα για κέικ και αδειάστε μέσα το μείγμα. Ψήστε για 1 ώρα.