ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κονσταντίν Κολτσόφ: Ο σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα αυτοκτόνησε σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Σε αυτοκτονία φαίνεται τελικά πως οφείλεται ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ, του 42χρονου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της Αρίνα Σαμπαλένκα. Αυτό είναι το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε η αστυνομία του Μαϊάμι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας, αλλά και το σενάριο περί θρόμβωσης, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά ως αιτία στα μέσα της πατρίδας του, στη Λευκορωσία.

"Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι. Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ και το Γραφείο Ανθρωποκτονιών, απάντησε και ανέλαβε τη διερεύνηση της φαινομενικής αυτοκτονίας του κ. Κονσταντίν Κολτσόφ… Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας", ανέφερε η αστυνομία στο CNN. Παρά ταύτα, οι έρευνες των αρχών θα συνεχιστούν.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Αρίνα Σαμπαλένκα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά στο τουρνουά του Μαϊάμι, ωστόσο, δεν σκοπεύει να κάνει δηλώσεις σε κανένα σημείο της διοργάνωσης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα σωματεία: 1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’, 2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου προγραμμα . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Εβδομάδα φορολογικών υποχρεώσεων, είναι φέτος η Μεγάλη Εβδομάδα. Μία σειρά από προθεσμίες εκπνέουν και δεν τίθεται θέμα παράτασης. Τελειώνει ο Απρίλιος και ειδικά αυτός ο μή . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας αναφέρονται τα εξής: Ένας πολιτικός με πολύχρονη δράση, αποτελεσματικότητα και ουσιαστική προσφορά από όποιο μετερίζι και αν υπηρέτησε αναλαμβάνει Πρόεδρος της Επ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τα σωματεία: 1) «Σύλλογος Σοκολατοριχτών Πάτρας» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατορίχτες’’, 2) «Club Σοκολατοπόλεμος Πατρινού Καρναβαλιού» με διακριτικό τίτλο ‘‘Σοκολατομαχίες’’, 3) «Ένωση Πατρ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.   Σήμερα Δευτέρα 29 Απριλίου προγραμματίζονται δειγματοληπ
Image
Image

Search