ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί από το Γενικό Προξενείο στο Σικάγο

Στην Αμερική θα ταξιδέψει ο Νίκος Γκάλης, προκειμένου να δώσει το παρών στην εκδήλωση του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Σικάγο για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου.

Στο επίκεντρο της φετινής εκδήλωσης του προξενείου βρίσκεται ο ελληνικός αθλητισμός, για αυτό ακριβώς και η παρουσία του Γκάνγκστερ του ελληνικού μπάσκετ δεν είναι καθόλου τυχαία.

Ο Νίκος Γκάλης θα τιμηθεί για την συνολική προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό και τη χώρα, ενώ η προσέλευση των ομογενών που βρίσκονται στο Σικάγο αναμένεται να είναι μεγάλη.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Από την Δημοτική Παράταξη "Πάτρα Ενωμένη" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Στο πλαίσιο της υλοποίησης της απόφασής μας να είμαστε σε συνεχή επαφή με τους συμπολίτες μας, συναντηθήκ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλεια . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Υποστράτηγο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας περιόδευσαν η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου και ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος γ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος, ευχαριστεί θερμά τον Υποστράτηγο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας, Αν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Την πεποίθηση πως η «Νέα Αριστερά» στην πρώτη της προσπάθεια στις ευρωεκλογές, θα έχει καλά αποτελέσματα, εξέφρασε ο Ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με τη «ΝΕΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» Στέλιος Κούλογλου, τονίζον
Image
Image

Search