ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντάνι Άλβες θα μείνει ακόμα μία ημέρα στη φυλακή γιατί δεν κατέθεσε την εγγύηση ενός εκατ. ευρώ

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης συμφώνησε να αφεθεί ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου, έως ότου εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό η υπόθεσή του.

Ωστόσο, η αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου πρώην άσου της Μπαρτσελόνα από τη φυλακή Brians 2, στην οποία βρίσκεται από τις 20 Ιανουαρίου 2023, θα καθυστερήσει τουλάχιστον μία ημέρα, καθώς δεν έχει ακόμη κατατεθεί η εγγύηση.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "La Vanguardia", ο πατέρας του Νεϊμάρ θα πληρώσει την εγγύηση για την αποφυλάκιση του Άλβες.

Θυμίζουμε πως ο 40χρονος έχει κριθεί ένοχος σε πρώτο βαθμό από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης, το οποίο τον καταδίκασε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για τη σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Από την πλευρά της όμως, η Εισαγγελία έχει ασκήσει έφεση κατά της ποινής του Βραζιλιάνου ώστε αυτή να αυξηθεί.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρ . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Το παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Πατρών (Μαιζώνος 110), υποδέχεται τις γιορτινές ημέρες με παραμύθια, γρίφους, αινίγματα και κατασκευές . Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πατρών  και φέτος συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την Έξοδο του Μεσολογγίου με πολυμελή ομάδα, όλοι ντυμένοι με τις παραδοσιακές φορεσιές.   . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, συμμετέχει στην απεργιακή συγκέντρωση την ερχόμενη Τετάρτη ανήμερα της Πρωτομαγιάς, μπροστά στο Εργατικό Κέντρο, στις 10.30 το πρω
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 10.30 το πρωί της Μ. Δευτέρας στην Πατρών Πύργου στο ύψος των Σαγεΐκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπήρχαν δύο  τραυματίες ενώ στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρο κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας αναφέρει: Εκφράζουμε τα συγχαρητήριά μας, αρχικά στους Αστυνομικούς του ΤμήματοςΔίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την ορ
Image
Image

Search