ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι φίλοι του Άρη έκαναν τη νύχτα μέρα στην πλατεία Αριστοτέλους για τα 110 χρόνια του συλλόγου

Πανζουρλισμός στην πλατεία Αριστοτέλους για τα γενέθλια του Άρη από τους φίλους της ομάδας, που έκαναν τη νύχτα μέρα.

Ο Άρης συμπλήρωσε 110 χρόνια ιστορίας, με τον κόσμο της ομάδας να συγκεντρώνεται στην πλατεία Αριστοτέλους για να γιορτάσει τα γενέθλια του συλλόγου. Όλα τα τμήματα βρέθηκαν στην κεντρική σκηνή για την επετειακή εκδήλωση των κιτρινόμαυρων και μοιράστηκαν κοινές στιγμές με τους φιλάθλους του Άρη.

Ειδικά η ποδοσφαιρική και η μπασκετική ομάδα του συλλόγου γνώρισαν την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος και μόλις το ρολόι έδειξε 19:14 (το 1914 ιδρύθηκε ο Αρης), επικράτησε κυριολεκτικά χαμός στην πλατεία Αριστοτέλους με εκατοντάδες καπνογόνα και βεγγαλικά να φωτίζουν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Καινουργίου στο άκουσμα της είδησης της αυτοκτονίας όπως όλα δείχνουν ενός άνδρα ηλικίας 57 ετών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άνδ . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Ένας 71χρονος Σλοβάκος λογοτέχνης, ονόματι Γιουράι Τσιντούλα (Juraj Cintula) είναι σύμφωνα με σλοβακικά μέσα ενημέρωσης ο άντρας που αποπειράθηκε να σκοτώσει τον πρωθυπουργό Ρόμπερ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορού . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της Ξανθής χήρας Νικολάου Πετρόπουλου που έφυγε από τη ζωή στα 89 της χρόνια. Η εκλιπούσα ήταν η μητέρα της Βικτωρίας (Βίκυς) χήρας Άγγελο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για τις Μεταφορές, Χριστίνα Αλεξοπούλου με τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, για ζητήματα που αφορούν στην αχαϊκή πρωτεύ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του Δήμου Πατρέων αναφέρεται: Ο Δήμος Πατρέων ανάρτησε σήμερα, 15 Μαΐου, την Παλαιστινιακή σημαία στο Δημαρχείο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στον μαρτυρικό Παλαιστινιακό λαό, μετά από αί
Image
Image

Search