ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Γιουβέντους καταγγέλλει ρατσιστική επίθεση από οπαδούς της Λάτσιο στον Μακένι

Η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia της Λάτσιο, όμως η εικόνα στο "Άλιαντς Στέιντιουμ" δεν ήταν ευχάριστη στο σύνολό της.

Οι "μπιανκονέρι" κατήγγειλαν με ανακοίνωση την ύπαρξη ρατσιστικών συνθημάτων από την κερκίδα των οπαδών της Λάτσιο με αποδέκτη τον Γουένστον Μακένι και προειδοποίησαν ότι θα λάβουν τα απαραίτητα μέτρα, όταν διαπιστώσουν τον υπεύθυνο.

Η ανακοίνωση της Γιουβέντους
"Η Γιουβέντους έλαβε γνώση του VIDEO που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το έλαβαν ορισμένα ΜΜΕ, από το οποίο προκύπτουν οι ήχοι από ρατσιστικά συνθήματα από την κερκίδα των φιλοξενουμένων, οι οποίοι απευθύνονταν προς τον Γουέστον Μακένι, κατά την αντικατάστασή του στον ημιτελικό της Γιουβέντους με τη Λάτσιο.


Επιπλέον, μετά την επιβεβαίωση του περιστατικού από το μέλος του, ο σύλλογος γνωστοποιεί ότι έχει ενεργοποιήσει όλες τις διαδικασίες που αποσκοπούν στην επαλήθευση των γεγονότων και στην παροχή πλήρους συνεργασίας για τον εντοπισμό των πιθανών υπευθύνων και κατά συνέπεια τη λήψη των απαραίτητων μέτρων".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ολυμπιακός έζησε το πιο μαγικό, το πιο ιστορικό του βράδυ, μέχρι το επόμενο. Οι ερυθρόλευκοι τρέλαναν την Ευρώπη, επικράτησαν 4-2 της Άστον Βίλα μέσα στο Μπέρμιγχαμ και πλέον έχο . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Καθυστέρηση υπήρξε στην έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τον Ολυμπιακό καθώς σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Άγγλοι υπήρξε φίλος των γηπεδούχων που έπαθε καρδια . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Die hard! Unbreakable! Πείτε το όπως θέλετε. Ο Παναθηναϊκός AKTOR έδειξε τεράστια αποθέματα ενέργειας, ψυχής και χαρακτήρα, άλωσε το Βελιγράδι στο Game 4 με 95-88 (είχε τον χαρακτή . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search