ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Λουτσέσκου: "Θα τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε τους στόχους μας"

Ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος στην OPAP Arena με γκολ του Οζντόεφ στο 89' και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Ρουμάνος τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Δικέφαλος θα τα δώσει όλα για να πετύχει τους στόχους του στο πρωτάθλημα και το Conference League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου: Για το ματς: "Ένας αγώνας κρατά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα και κρίνεται από τη συνολική εικόνα του αγώνα. Το αποτέλεσμα αυτό πως ήρθε; Τα δυο γκολ που δεχθήκαμε ήταν αποτέλεσμα δυο δικών μας λαθών. Και ήρθαν χωρίς η ΑΕΚ να έχει τη μεγάλη φάση απέναντι στη δική μας εστία. Θα μπορούσαμε να αποφύγουμε τουλάχιστον το ένα γκολ.

Ήταν ένα ισορροπημένο ματς χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. Εμείς έπρεπε να δώσουμε ότι μπορούμε για να γυρίσουμε το ματς. Δεν άλλαξε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας αλλά παλέψαμε ως το τέλος, σκοράραμε δυο γκολ και πήραμε αυτή την ισοπαλία".


Για το αν αφήνει ικανοποιημένο το αποτέλεσμα: "Είμαι πολύ χαρούμενος προφανώς γιατί πήραμε ένα αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια καλή ομάδα αλλά κυρίως είμαι πιο χαρούμενος για τον χαρακτήρα που δείξαμε μετά το 2-0. Δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε μεγάλη θέληση και αυτό το κάναμε και μετά το 2-2 αφού ψάξαμε το τρίτο γκολ άσχετα αν αυτό μπορεί να είχε ρίσκο".

Για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα: "Βρισκόμαστε σε μια πολύ καλή κατάσταση, δώσαμε το 50ο ματς, μια μεγάλη σεζόν για εμάς και ξεκινώντας το καλοκαίρι που μπορεί να μην πιστεύαμε πως θα φτάναμε εδώ, πρώτοι και επίσης στους "8″ μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Αλλά έχουμε πολλά ματς ακόμη μπροστά μας και θα τα δώσουμε όλα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα με 4-2 και ο πιθανός αποκλεισμός των Άγγλων από τον τελικό του Conference League έχει ξεκινήσει μια νέα συζήτηση στο "Νησί" και δη α . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σε πέμπτο παιχνίδι (8/5, 20:00) στο Πριγκιπάτο θα αναδειχθεί ο νικητής της συναρπαστικής προημιτελικής σειράς (2-2) της EuroLeague ανάμεσα σε Φενέρμπαχτσε και Μονακό. Οι Μονεγάσκοι . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για το Μεγάλο Σάββατο (4/5): Αρχικά στο Ιόνιο, τα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και βαθμιαία και στην υπόλοιπη χώρα νεφ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι τα μέτρα ασφάλειας κατά τη μεταφορά του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα λόγω του πολέμου στο Ισραήλ.Με τον πόλεμο στη Λωρίδα της Γάζας να βρίσκεται σε εξέλιξη, . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Κοινωνικό Οργανισμό του Δήμου Πατρέων (ΚΟΔΗΠ) ανακοινώνονται τα εξής: Συνεπείς με την πολιτική μας κατεύθυνση που μας υπαγορεύει να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=6bFrKLL8zi0&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από την Γενική Διεύθυνση Έργων και Περιβάλλοντος (Διεύθυνση Περιβάλλοντος Ενέργειας και Πρασίνου – Τμήμα Κοιμητηρίων), του Δήμου Πατρέων, γίνεται γνωστό, σήμερα Μ. Παρασκευή, 3 Μαΐου, η Περιφορά των Ε
Image
Image

Search