ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατλέτικο - Ντόρτμουντ 2-1: Τα δώρα των Γερμανών και τα δοκάρια έδωσαν τη νίκη στους Ισπανούς

Η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο δύο "δώρα" από πλευράς Ντόρτμουντ στο πρώτο 45λεπτο και πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων ενώ στο δεύτερο μέρος είχε την τύχη με το μέρος της καθώς οι Γερμανοί αν και μείωσαν το σκορ είχαν εν συνεχεία δύο δοκάρια με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να επικρατήσουν με 2-1 και να έχουν ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης.

Η κάθε ομάδα είχε από ένα ημίχρονο στο παιχνίδι που έγινε την Τετάρτη (10/4) το βράδυ αλλά Ατλέτικο και Ντόρτμουντ θα λύσουν τις διαφορές στη ρεβάνς που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα στη Γερμανία.

Δύο λάθη η Ντόρτμουντ, δύο γκολ η Ατλέτικο
Η Ατλέτικο κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ μόλις στο 4' όταν ανέβασε ψηλά τις γραμμές της, πίεσε την ανάπτυξη της Ντόρτμουντ και οδίγησε τους Κόμπελ και Ενμετσά στο λάθος με τον Ντε Πολ να κλέβει τη μπάλα, να μπαίνει στην περιοχή και να πλασάρει για το 1-0 των Ισπανών.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια ακόμη τελική στο 13' με το ανάποδο ψαλίδι του Λίνο το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κόμπελ. Ενώ στο 20' το σουτ του Μοράτα έφυγε εκτός εστίας.

Στο 32' η Ατλέτικο εκμεταλλεύτηκε νέο λάθος στην άμυνα της Ντόρτμουντ με τον Μοράτα να κλέβει τη μπάλα, αυτός έδωσε με τη μία στον Γκριεζμάν ο οποίος τη σήκωσε για τον Λίνο που ψύχραιμα κατέβασε τη μπάλα, έκανε το πλασέ και την έστειλε στα δίχτυα για το 2-0 των Ισπανών

Η πρώτη καλή στιγμή της Ντόρτμουντ στο παιχνίδι ήρθε στο 43' με τον Ενμετσά να κάνει το σουτ και τον Όμπλακ σωτήρια να διώχνει τη μπάλα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Βίτσελ, Χιμένες, Αθπιλικουέτα, Μολίνα, Γιορέντε, Κόκε, Ντε Πολ (80' Κορέα), Λίνο, Μοράτα (64' Μπάριος), Γκριεζμάν
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Κόμπελ, Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Ζάμπιτσερ, Τζαν, Σάντσο, Ενμετσά (46' Μπραντ), Αντεγέμι (73' Τζέιμι Μπάινο-Γκίτενς), Φίλκρουγκ (60' Αλέ)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, με αφορμή την είσοδο αγνώστων στην Ακρόπολη και την διάρρηξη στο υπουργείο Εσωτερικών. Σε ανάρτηση . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ: «Το Σάββατο 25 Μάϊου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Άρης. Την απόφ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έληξε η προθεσμία, κατά την οποία οι πολίτες είχαν δικαίωμα να υποβάλουν το αίτημά τους στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων που ήθελαν να μεταβάλουν τα στοιχεία μητρώου τους και ν . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Με την αναβαθμισμένη πλατφόρμα, ο καταναλωτής έχει την δυνατότητα να ελέγξει όλα τα σούπερ μάρκετ που βρίσκονται πλησίον του, για να εντοπίσει τα φθηνότερα προϊόντα. Η αναβα . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στην προσφορά 250 φωτιστικών σωμάτων, για την κάλυψη των αναγκών φωτισμού του περιβάλλοντος χώρου του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο Άγιος Ανδρέας», προχώρησε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.  Στην διαδι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

«Το μήνυμα των 100 χρόνων του ΤΕΕ δεν έχει μόνο επετειακό περιεχόμενο, αλλά αναφέρεται και στο μέλλον. Αναφέρεται στα εξίσου πολλά και σπουδαία που έχουμε μπροστά μας». Αυτό υπογράμμισε ο Πρόεδρος του
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Συντονισμός ενεργειών και δράσεων  για να ενισχυθούν πρώτιστα οι υποδομές σε συνδυασμό με την  ψηφιακή αναβάθμιση των συστημάτων του ΕΚΑΒ  κυριάρχησαν στην συνάντηση που είχε την Μ.Δευτέρα 29 Απριλίου
Image
Image

Search