ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αντσελότι: "Η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ, στα πέναλτι ήμασταν πεπεισμένοι ότι θα προκριθούμε"

Η Ρεάλ αντιμετώπισε τεράστιες δυσκολίες απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι στο "Έτιχαντ" και στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα ήταν σε θέση άμυνας για να συγκρατήσει τους φορμαρισμένους παίκτες του Γκουαρδιόλα, όμως κράτησε το 1-1 στο 90λεπτο και στην παράταση και στο φινάλε πανηγύρισε μία τεράστια πρόκριση στους "4" του Champions League μέσω της διαδικασίας των πέναλτι.

Εκεί, ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε πως ήταν σίγουρος για την τελική έκβαση του ματς, ενώ δεν έκρυψε τη χαρά του για το γεγονός πως οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα στο χορτάρι απέναντι σε μία υπερταλαντούχα ομάδα.

"Πώς το εξηγώ; Αρχίσαμε καλά στο ματς, προηγήθηκαμε και ύστερα αρχίσαμε να υποφέρουμε, να δίνουμε μάχες, να θυσιαζόμαστε.

Παίζαμε άμυνα έξω από την περιοχή μας, η Σίτι είχε τον έλεγχο αλλά γενικά πιστεύω ότι αμυνθήκαμε καλά. Αυτό που έκανε η Ρέαλ το έχουμε δει αρκετές φορές στο παρελθόν, να πετυχαίνει κάτι που ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Στα πέναλτι ήμασταν πεπεισμένοι πως θα παίρναμε την πρόκριση. Προφανώς και μου αρέσει όταν βλέπω την ομάδα μου να μάχεται και να παλεύει, πέρα από την ποιότητα που έχει. Μόνο έτσι μπορείς να κερδίσεις σε αυτό το γήπεδο", τόνισε ο Ιταλός προπονητής των μερένγκες, για να προσθέσει:

"Ο Γκουαρδιόλα με συνεχάρη για την πρόκριση και μου ευχήθηκε καλή τύχη. Ήταν τζέντλεμαν όπως συνηθίζει να είναι".

Όσον αφορά δε στο αν υπάρχει βενζίνη στο ρεζερβουάρ της Ρεάλ, με δεδομένο πως ακολουθεί το Clasico με την Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής στο "Μπερναμπέου" (21/04, 22:00), ο Αντσελότι ήταν κατηγορηματικός:

"Δεν έχουμε προβλήματα φυσικής κατάστασης και έχουμε αρκετό καιρό μέχρι την Κυριακή για να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας, θα κοιμηθούμε εδώ για να ηρεμήσουμε και να συνειδητοποιήσουμε αυτό που πετύχαμε απόψε.

Όλοι πίστευαν πως ήμασταν νεκροί αλλά δεν πρέπει να θεωρείς νεκρή την Ρεάλ επειδή η Ρεάλ δεν πεθαίνει ποτέ".

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης στην Ε.Ο Αγρινίου - Αντιρρίου μετά την Αγία Ελεούσα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αυτοκίν . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο του Λαζάρου στο Deck το καθιερωμένο "Γεύμα Αγάπης" του Ομίλου Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου με αφορμή τις γιορτινές και άγιες μέρες α . . .
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Απριλίου το βράδυ η Εκδήλωση Ευαισθητοποίησης που συνδιοργάνωσαν το Π.Α.Σ.Γ. Καλλιπάτειρα Παράρτημα Πάτρας  o «Σύλλογος Φίλων Κ . . .
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έφυγε από τη ζωή στα 40 του χρόνια ο Χάρης Μπελτεγρής επί χρόνια στέλεχος του ΠΑΣΟΚ με την είδηση να σκορπίζει τη θλίψη. Τον θάνατο του Χάρη Μπελτεγρή έκανε γνωστό ο βουλευτής του . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

"Κανείς δεν μπορεί να αμαυρώσει τον αναντικατάστατο κοινωνικό ρόλο του Έλληνα γιατρού και νοσηλευτή. Που καθημερινά δίνει το δικό του αγώνα, κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, με προσωπικό και οικο
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά εκδηλώθηκε πριν λίγα λεπτά στην Πάτρα, στην περιοχή Σαμακιά. Λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής. Ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της Αστυν
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πάτρας ανακοίνωσε το εορταστικό ωράριο για τα καταστήματα, που έχει ως εξής:   Μεγάλη Τρίτη 30/04/2024: 9.00 – 14.00 και 17.30 – 21.00Μεγάλη Τετάρτη 01/05/2024: 9.00 – 14.00 και
Image
Image

Search