ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πόρτο - Μίλαν 3-4 πέν.: Στον τελικό του Youth League κόντρα στον Ολυμπιακό οι Ιταλοί

Η Μίλαν σώθηκε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφαρίζοντας σε 2-2 την Πόρτο, οδήγησε το ζευγάρι στα πέναλτι κι εκεί εμφανίστηκε καλύτερη, παίρνοντας τη νίκη με 4-3 και μαζί την πρόκριση στον τελικό του Youth League, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα στις 19:00.


Ο αγώνας άρχισε ιδανικά για τους Ιταλούς, με τον Φιλίπο Σκότι να ανοίγει το σκορ στο 12' από διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή. Οι "ροσονέρι" βολεύτηκαν από το προβάδισμα, άφησαν την μπάλα στους Πορτογάλους, αλλά κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα μόνο μέχρι το 41'.

Η Πόρτο κέρδισε πέναλτι με τον Ζόρζε Μεϊρέλες να ισοφαρίζει σε 1-1 και οι δύο ομάδες να πηγαίνουν με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια.

Το 2ο μέρος ήταν πιο ανοιχτό, με περισσότερες τελικές και τη Μίλαν να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Η Πόρτο κατάφερε να κάνει την ανατροπή στο 65' με τον Γκαμπριέλ Μπρας και στη συνέχεια ήταν η σειρά της να οπισθοχωρήσει για να κρατήσει το προβάδισμα.

Ο Ιγκνάτσιο Αμπάτε έριξε στη μάχη επιθετικά όπλα και δεν δίστασε να αποσύρει τον πρώτο σκόρερ του στο τουρνουά, Ντιέγκο Σία, που είχε πέντε γκολ σε οκτώ παιχνίδια.

Αλλαγή έγινε και το μεγάλο αστέρι των ακαδημιών, Φραντσέσκο Καμάρντα και τη θέση του πήρε ο Αλεξάντερ Σίμελχακ. Ο Δανός δικαίωσε τον προπονητή του και στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από λάθος στην άμυνα της Πόρτο, πήρε την ασίστ από τον Κέβιν Τζερόλι και σε κενή εστία έγραψε το 2-2.

Για πρώτη φορά στην ιστορία και ο δεύτερος ημιτελικός του τουρνουά κρίθηκε από τα πέναλτι. Εκεί ο Νοά Ραβέιρ απέρκουσε το πέναλτι του Μεϊρέλες και ο Ζιλ Μαρτίνς έστειλε την μπάλα άουτ, με συνέπεια η Μίλαν να φτάσει στη νίκη πρόκριση στον τελικό, ύστερα από τον περσινό αποκλεισμό της στα ημιτελικά.


ΠΟΡΤΟ: Ντ. Φερνάντες, Μ. Φερνάντες, Ριμπέιρο, Μπρας, Ροντρίγκες (88' Φερέιρα), Τεϊσέιρα (71' Κάμπας), Ολιβέιρα, Μόρα (80' Μαρτίνς), Σόουζα, Καντέ, Μεϊρέλες
ΜΙΛΑΝ: Ραβέιρ, Μάνι, Σίμιτς, Ενσιαλά-Μακενγκό, Μπαρτεζάγκι (87' Μπονόμι), Στάλμαχ (66' Λιμπεράλι), Μαλασπίνα, Τζερόλι, Σκότι, Καμάρντα (67' Σίμελχακ), Σία (74' Σάλα)

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Άστατος θα είναι ο καιρός τις επόμενες ημέρες, «χαλώντας» τα σχέδια των εκδρομέων για μια ανοιξιάτικη Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα.  Ειδικότερα, ο βροχερός που ξεκίνησε απ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μετά από τρία επικά ντέρμπι που έκοψαν την ανάσα, το Game 4 της σειράς των playoffs της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Μπαρτσελόνα ήταν παράσταση για έναν ρόλο. Οι Πειρα . . .
LIFE STYLE

Άψογη ερμηνεία, εντυπωσιακή χορογραφία, ευρηματική σκηνική παρουσία. Η Μαρίνα Σάττι ερμήνευσε, με την ιδιαίτερη χροιά και τον δικό της ξεχωριστό τρόπο, το «ZARI», στη  δεύτε . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχέ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών ‘’ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ΄΄, εκ μέρους όλης της νοσοκομειακής κοινότητας, αισθάνεται την ανάγκη να εκφράσειτις ευχαριστίες της  προς τις αρχές, εκπαιδευτικές κοι
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

https://www.youtube.com/watch?v=wP6PIqx7tio&ab_channel=%CE%9B%CE%A5%CE%A7%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%A4%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CF%8C%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%B7
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε ανακοίνωση του ΚΟΔΗΠ, αναφέρονται τα εξής: Οι Συνεχιζόμενες Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ και η δομή  ΣΥΣΣΙΤΙΟΥ στάθηκαν  και πάλι αρωγοί στους οικονομικά αδύναμους συμπολ
Image
Image

Search