ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το αισχρό σχόλιο του Τσιλαβέρτ για τον θάνατο του Μενότι: "Οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί και δεν έχουμε παιδιά τοξικομανείς"

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 85 ετών την Κυριακή του Πάσχα (05/05) ο πρώτος προπονητής που πανηγύρισε Παγκόσμιο Κύπελλο με την Αργεντινή, Σέσαρ Λουίς Μενότι.

Πλειάδα ανθρώπων του ποδοσφαιρικού χώρου αλλά και όχι μόνο, μεταξύ των οποίων και ο Ματίας Αλμέιδα, εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια και αποχαιρέτησαν έναν από τους τελευταίους ιδεαλιστές και ρομαντικούς της στρογγυλής θεάς.

Ωστόσο, υπάρχουν και αυτοί που είχε ανοιχτή κόντρα σε όλη τη διάρκειας της καριέρας τους όντως ισχυρός χαρακτήρας. Ένας από αυτούς ήταν και ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της εθνικής Παραγουάης, Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, ο οποίος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook απάντησε σε παλαιότερη κριτική που του είχε ασκηθεί από τον Μενότι, στα χρόνια που ο πρώτος υπερασπίζονταν την εστίας της Βελέζ και ο δεύτερος κάθονταν στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε.

"Εμείς οι πίθηκοι είμαστε ακόμα ζωντανοί και δεν έχουμε παιδιά τοξικομανείς. Στη δεκαετία του '90 τους πιάσαμε όλους με τη Βελέζ", έγραφε ο Τσιλαβέρτ.


Αν και πολλά χρόνια αργότερα, ο Παραγουανός δεν ξέχασε τα λόγια του Μενότι, με τον Αργεντινό να έχει δηλώσει στο παρελθόν: "Νομίζω ότι αυτό που πρέπει να γίνει με τον Τσιλαβέρτ είναι να τον μεταφέρουμε στα σχολεία, ώστε τα παιδιά να ξέρουν πώς ήταν ο άνθρωπος πριν από 40 εκατομμύρια χρόνια. Πρώτα ήταν ο Τσιλαβέρτ, μετά ο πίθηκος, μετά ο άνθρωπος".

 

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κινητικότητα στην Καμάρα. Σημαντική παρουσία αστυνομικών δυνάμεων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, την ώρα που οι φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν προαναγγείλει συγκέντρωση, ενόψει του ντέρμπι στη . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μία ξεχωριστή ημέρα συγκίνησης και χαράς ήταν η χθεσινή στο νέο Δημαρχείο της Πάτρας που πλημμύρισε από τους ανθρώπους που έχουν συνδεδεμένες με αυτό μνήμες από τη λειτουργία του ω . . .
ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραϊσί, φαίνεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με το Associated Press, διασώστες προσπαθούν να προσεγγίσουν ένα ελικόπτερο, που ενεπλάκη . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάλθηκε από χθες Σάββατο 18 Μαΐου η λειτουργία του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Ρίου με απόφαση του αρμοδίου Αντιδημάρχου Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλου, μετά από καταγγελία πολίτη, περίοικου του γ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με λαμπρότητα εορτάσθη η Κυριακή των Μυροφόρων στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος ετέλεσε την Θεία Λειτουργία στον μεγαλοπρεπή Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου το
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Των απαγορεύσεων εξαιρούνται οι μόνιμοι κάτοικοι, οι εργαζόμενοι, οι κτηματίες και οι κτηνοτρόφοι των περιοχών και όσοι κινούνται σε εθνικούς, επαρχιακούς και ασφαλτοστρωμένους δημοτικούς δρόμους.  
Image
Image

Search