ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Aγώνες στίβου "Βασίλης Σεβαστής" στο Παμπελοποννησιακό στάδιο

Οι 2οι αγώνες στίβου «Βασίλης Σεβαστής» θα γίνουν το Σάββατο 25 Μαΐου στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Τους αγώνες διοργανώνει ο Αθλητικός Σύλλογος Στίβου Αθλόραμα Πάτρας υπό την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Πατρέων, προκειμένου να τιμήσει τη μνήμη του αείμνηστου Βασίλη Σεβαστή, που διατέλεσε πρόεδρος και γενικός γραμματέας του ΣΕΓΑΣ.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει:

Οι Αγώνες αυτοί είναι αφιερωμένοι στον αείμνηστο Βασίλη Σεβαστή, παλαιό Πρωταθλητή του Στίβου και Μεσογειονίκη που μετά το τέλος της αθλητικής του καριέρας συνέχισε να είναι κοντά στον Στίβο και πάντοτε σε θέσεις παραγωγικού αθλητισμού. Από Προπονητής Στίβου σε Σωματεία της Πάτρας μετά το 1976, Διευθυντής του Εθνικού Σταδίου της Πάτρας στη συνέχεια, Τεχνικός Σύμβουλος της Τοπικής Επιτροπής ΣΕΓΑΣ Βόρειας Πελοποννήσου από το 1984 και μετέπειτα Υπεύθυνος Προπονητής Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ και ολοκλήρωσε την προπονητική του διαδρομή ως Εθνικός Προπονητής Στίβου. Στη διαδρομή του αυτή και με αρχή το 1984 ήταν ο βασικός συντελεστής της σύνταξης του αθλητικού Σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τον Στίβο που με βάση αυτόν τον Σχεδιασμό ήρθαν οι Χρυσές σελίδες του Αθλήματος. 

Από το 1997 μέχρι το 2012 διετέλεσε Πρόεδρος και από το 2012 μέχρι και τον θάνατό του τον Απρίλιο του 2021 Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, προσφέροντας μόνο πλούσιο και θετικό έργο για τον Στίβο με αυτήν την Διοικητική του ενασχόληση.

Στους Αγώνες αυτούς, που θα έχουν πλούσια συμμετοχή περισσότερα από 90 Σωματεία Πανελλαδικά, με τις δηλώσεις  συμμετοχής, πλέον των 500 αθλητών κ΄ αθλητριών, θα διεξαχθούν 25 αγωνίσματα στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών, Κ18 & Κ16. Οι διοργανωτές βρέθηκαν σε δύσκολη θέση και αναγκάστηκαν να μην δεχτούν όλες τις συμμετοχές (οι οποίες ξεπέρασαν τις 600), λόγω του χρόνου διάρκειας των αγώνων,

Οι συμμετοχές είναι αναρτημένες ROSTER ATHLETICS και το site  του ΣΕΓΑΣ.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Μπορεί ο καύσωνας να υποχώρησε και ο υδράργυρος να επανήλθε σε πιο κοντινά για την εποχή επίπεδα, όμως, όπως φαίνεται από τις προγνώσεις των μετεωρολόγων η θερμοκρασία θα παραμεί . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γνωρίζουμε πως οι πρεμιέρες της Αγγλίας δεν είναι ποτέ το καλύτερο δυνατό τους παιχνίδι σε επίπεδο Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων. Αυτό άλλωστε, αναδεικνύουν και τα αποτελέσματά τους ιστ . . .
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

H πρώτη ισοπαλία στο Euro 2024 είναι γεγονός. Η Σλοβενία κατάφερε να αποσπάσει την ισοπαλία από την Δανία, με το παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην Στουτγκάρδη να λήγει 1-1 και τον . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ακαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό δύο γυναικών, που αγνοούνται από το πρωί της Παρασκευής.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades24, πρόκειται για δύο τουρίστριες από . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιου Δήμου Δυτικής Αχαΐας εξέδωσε ψήφισμα για την απώλεια του Διονύση Γκοτσούλια. Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, μετά την αναγγελία του θανάτου του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΓΚΟΤΣΟ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Πληροφορούμενος τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Δύμης, Διονυσίου Γκοτσούλια, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, δήλωσε τα εξής: «Με μεγάλη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Διονύση
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Θλίψη στην Πάτρα για τον θάνατο του Βασίλη Βανδαράκη, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών διατηρούσε μαζί με τη σύζυγο του, Ολυμπία, παραδοσιακό καφενείο επί σειρά ετών στην Τριών Ναυάρχων, στο ύψος μεταξύ
Image
Image

Search