ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Νεκτάριος Φαρμάκης για την επέτειο Πολυτεχνείου: "Μισό αιώνα μετά ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στα ιδεώδη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης"

Νεκτάριος Φαρμάκης για την επέτειο Πολυτεχνείου: "Μισό αιώνα μετά ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στα ιδεώδη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης"

"Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η μνήμη του Πολυτεχνείου  παραμένει μια ασβεστη φλόγα  προσπάθειας και ελπίδας για ένα κόσμο που μπορεί να γίνει καλύτερος.
Το Πολυτεχνείο, πέρα από σύμβολο του αντιδικτατορικού αγώνα, ήταν  και ένα μήνυμα ενότητας των Ελλήνων που ανεξαρτήτως ιδεολογικής προέλευσης συναντήθηκαν στον κοινό αγώνα για ελευθερία, εθνική κυριαρχία και δημοκρατία.
Μισό αιώνα μετά ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας στα ιδεώδη της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Γιατί όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται πάντα καλά!"

*Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

LIFE STYLE

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού από τον Παναγιώτη Ταχτσίδη.Το πρώην μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και απάντησε στα όσα ακούγονται για . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρούς κινδύνους για την υγεία των παιδιών που πρόκειται να υποβληθούν σε χειρουργείο στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» εγκυμονεί η κατάσταση που επικρατεί στο ίδρυμα του ΕΣΥ, σ . . .
ΕΛΛΑΔΑ

Ο πρωθυπουργός γευμάτιζε σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης με τη σύζυγό του, ενώ στο διπλανό τραπέζι βρισκόταν ο προπονητής του ΠΑΟΚ, με τον οποίο είχαν μία σύντομη συζήτηση. Α . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματ . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Με σταθερούς ρυθμούς συνεχίζεται η διενέργεια δειγματοληπτικών ελέγχων προς το ευρύ κοινό  εκ μέρους της 6η ΥΠΕ, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.  ΗΛΕΙΑ, ΤΡΙΤΗ 21 Μαΐου• Ανοιχτή Δειγματοληψία στον Πύργο στ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Health4EUKids και της εφαρμογής και υλοποίησης του Πακέτου Εργασίας 5 - Work Package 5 (W.P. 5) “GRUNAU MOVES” έγινε η δράση “Χάρτης κίνησης” με τους μαθητές κα
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Δήμο γνωστοποιείται ότι κλείνει οριστικά, με σταθερή κατασκευή, από την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, η είσοδος οχημάτων στο μόλο της Αγίου Νικολάου. "Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν τα σταθμ
Image
Image

Search