ΑΠΟΨΕΙΣ

ΑΠΟΨΕΙΣ

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος:«Οι τραγικές ελλείψεις στο ΕΣΥ επιβεβαιώνονται καθημερινά με τον πιο δραματικό τρόπο»

Δεν πέρασαν λίγα 24ωρα από την κιτς φιέστα του κ. Γεωργιάδη με τα απογευματινά χειρουργεία και η πολιτική της κυβέρνησης που υπονομεύει τη λειτουργία του δημόσιου συστήματος υγείας αποκαλύφθηκε για μια ακόμη φορά με τον πιο τραγικό τρόπο.Ένας 33χρονος συμπολίτης μας, ο Μανώλης Κριτσωτάκης, μεταφέρθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου 2024, βαριά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου όπου και εξέπνευσε.

Σύμφωνα και με την καταγγελία του Προέδρου του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, Γιώργου Μανουσάκη, δεν εφημέρευε Γενικός Χειρουργός και ο διευθυντής της χειρουργικής κ. Μουδατσάκης επέστρεψε από το σπίτι του για να χειρουργήσει με δύο γυναικολόγους και έναν ειδικευόμενο που έτυχε να βρίσκεται στις καρναβαλικές εκδηλώσεις τον άτυχο άνδρα.

Αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εικόνα δημόσιου συστήματος υγείας ενός κράτους-μέλους της ΕΕ. Η υποστελέχωσή του και η απαξίωσή του από την κυβέρνηση κοστίζει σε ανθρώπινες ζωές, γιατί το εν λόγω περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Βρισκόμαστε στο ίδιο έργο θεατές με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας να επαίρονται πάνω στα συντρίμμια που αφήνουν οι ίδιοι.

Κάντε μόνιμες προσλήψεις για την ορθή και επαρκή λειτουργία του ΕΣΥ, ΤΩΡΑ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος συμπολίτη μας.

Follow Us

OXYGEN FM

ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ

Τελευταία Νέα

ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Πέμπτη: Πάτρα, Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», 08:00-20:00Αίγιο, Νοσοκομείο Αιγίου, 08:30-14:30Πάτρα, Κέντρο Υγείας . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν με τη λήξη του αγώνα ανάμεσα σε Α.Ο. Κάστρου και Ηλειακό Βαρθολομιού, στην Ηλεία.   Σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Ηλειακού Βαρθολομιού, οπδαοί έστησ . . .
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

Πολύ σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τη νύχτα της Μεγάλης Τετάρτης, 1 Μαΐου, στην λεωφόρο Πειραιώς. Διερχόμενο όχημα υπό άγνωστες συνθήκες παρέσυρε πέντε άτομα, ανάμεσά τους τρία . . .
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: "Ο μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Safety Project συνεργασία με το Σύλλογο Επιστημόνων Μαιών –Μαιευτών Πάτρας, πραγματοποίησε την εκδήλωση “Family Day” όπου αφορά στα Δικ
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Αχαΐα: Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Μ. Πέμπτη: Πάτρα, Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας», 08:00-20:00Αίγιο, Νοσοκομείο Αιγίου, 08:30-14:30Πάτρα, Κέντρο Υγείας Βορείου Τομέα, 08:0
ΠΑΤΡΑ - ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών, σημειώθηκε για μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο οίκημα όπου δίπλα υπήρχαν αρκετά σπίτια. Χάρη στην άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής
Image
Image

Search